vidno ze mas iba 13 rokov a uz si nezazil gulickovu mys, ta aby dobre fungovala musela mat podlozku, teraz uz je podlozka pod opticku mys nepotrebnost, funguje na kazdom povrchu
@supersayan optická teda vôbec nefunguje na žiadnom povrchu... laserová možno hej
@lion11 podložka je práve preto aby myš mohla lepšie fungovať, totiž povrch na podložke sa vždy lepšie sníma ako keď ju máš len na stole (ja mám stôl už od starej myši vydratý že je lesklý a napríklad optická myš tam nefunguje vôbec) preto tá podložka.... a navyše sa myš po nej aj lepšie šmýka
@supersayan nevidel si ešte sklenený stôl ?? . na nom optické ani laserové myšky nefungujú čiže podložka má svoje opodstatnenie .. + podložky sú špeciálne vyvinuté aby mali lepšie vlastnosti ako stôz z dredotriesky potiahnutý nejakou smiešnou povrchovou úpravou
@udy1 preto mam microsoft mysku s ich bluetrack technologiou.. mys pouzivam v obyvacke na skle, ked lezim na gauci tak na stene, alebo ked sa mi nechce zdvyhat ruku, tak jednoducho na stehne, ci na bruchu
dalsia vec je aj to ze aj ked nemas gulickovu mys a pouzivas dlho laserovu tak ti to vysucha do stola taky neprijemny povrch takze je to aj na ochranu stola
a čo sa podložky týka,ja ju mám,lebo myš po koberci alebo po našom stole asi ťažko pôjde ako má....a starú optickú myš som zažila...bez podložky koniec...
ako podložka má dosť výhod aj pri optickej/laserovej myške nezadrháva, ľahšie sa kĺže, a na stole je šance že kurzor sem tam skočí na prípadných nerovnostiach
ja by som bez položky fungovať nevedel ani náhodou a to ani nevravím ani o tom že hrať bez podložky dáku strieľačku môže byť často na pcu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja mám 14 a zažil som guličkovú myš..
Mám pc od 6 rokov :p
toto mam 40x30 cm to ma.....a keby pre nic ine, je to dobre na to, ako to vyzera!
@lion11 podložka je práve preto aby myš mohla lepšie fungovať, totiž povrch na podložke sa vždy lepšie sníma ako keď ju máš len na stole (ja mám stôl už od starej myši vydratý že je lesklý a napríklad optická myš tam nefunguje vôbec) preto tá podložka.... a navyše sa myš po nej aj lepšie šmýka
a čo sa podložky týka,ja ju mám,lebo myš po koberci alebo po našom stole asi ťažko pôjde ako má....a starú optickú myš som zažila...bez podložky koniec...
ja by som bez položky fungovať nevedel ani náhodou a to ani nevravím ani o tom že hrať bez podložky dáku strieľačku môže byť často na pcu
aby sa to lepsie suchalo lebo ta podlozka na nej sa ta gulička lepsie sucha :