už sa vam stalo že žiak spaval s nejakou učiteľkou z tej istej školy kam chodil??? lebo u nas ano ale skoda ze som to nebol jaa ...lebo ta uciteľka vyzerá vážne supeeer
no ja som sa na konci stvrtej dozvedel ze ziaci z paralelnej triedy jebavali ich ucitelku matematiky...a ze preco mali z matiky vzdy lepsie znamky ale jak ju mohli davat neviem, nevyzerela bohvieako a na jej vek sa machlila a obliekala ako 15 rocna a to mala okolo 35, takze trapas...
O pomere ucitel-ziak na skole som u nas pocul, bol to ucitel a ziacka... Takze to mi bolo fuk. A potom jasne ucitel ucitelka aj to bolo (to uz som trocha zavidel kedze ucitelka bola fakt pekna)
U nas na skole mal jeden ucitel pomer aj s mojou spoluziackou..aj so mnou chcel mat, no nastastie nic nebolo..a ked mu na to prisli, tak siel kade lahsie
Práve dnes som sa rozprával s jednou kamarátkou o tom, že na škole, ktorú navštevuje sú vychytenými milencami školníci. Ešte dávnejšie (ku koncu minulého storočia) tam istý školník robil gigola pani riaditelke. Momentalne na tej škole je už iný školník a udržuje veľmi vrúcny a blízky vzťah s novo zamestnanou mladou (toho času asi 50 rokov) sekretárkou. majú v školníckom byte zriadený tzv.šmajchlkabinet, kde sa vraj stretávajú a najlepšie je že keď nie je daná miestnosť práve k dispozícii (čo je vzhľadom na to, že sa tam dosť často chodí zlievať nepedagogický personál školy) tak údajne navštevujú školský internát, kde ich už nachytali aj žiaci ...
co...nahodou ked som bol na party cez leto tak tam som stretol mojho kamosa ucitela,ktoreho som poznal a ten bol zhodou oklnosti opity na mol a dokonca zomnou chcel aj nieco riesit..no tak toto urobil prvy a posledny krat ci boha ...fuuujjj!!!!!§ a teraz neviem ci je naozaj na chalanou alebo to robi alkohol ale bolo mi zle este tyzden.. :d ale uz nieje ucitelom...a to je moja satisfakcia.. :d
podla mna na strednej je to ako tak v pohode, ked nejaký chalan 4ták 19 ročný spáva s profesorkou čo práve dokončila výšku...nie?alebo aj tak..ved niektoré ženy priťahujú mladší muži a mužov niektorých staršie ženy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Pokutu? ako? Za čo?
Mhmmm, hneď rozumiem
ale tiez nam ucitel fyziky-uz ma asi 70 hovoril, ze ked dosiel na nase gymko ucit, tak ze sa zamiloval do svojej ziacky a po jej mature sa vzali
ktovie aky je to pocit, ked vas uci vas frajer a nikto o tom nevie..a este aj viete dopredu otazky na pisomku
To, že sa to dialo som sa dočítal, ja sa pýtam za čo bola tá pokuta
možno je to v škole zakázané, čo ja viem, ale "za to, že trtkali" tú pokutu určite nedostali