mal tu niekto pomliazdeny hrudnik? ako dlho sa vam to hojilo? lekar mi napisal dobu liecenia 14-21 dni, je tomu uz 22 a stale ma to boli pri beznych pohyboch a vzdy rano je to najhorsie...nejake rady? co vam pomohlo?
aj si si to niecim natierala? lebo treba si to urcite niecim natierat aby sa ti to rychlejsie zahojilo, lebo inak ta to bude este aspon mesiac boliet, ale po tych 20dnoch by to uz malo byt zahojene...
@bress no toho sa obavam, citim jedno rebro ze je trochu inaksie nez na druhej strane(a mozno si to len nahovaram) tak som chcela vediet kolko sa to hojilo inym ludom
@klaudiqaaa ja som to citil asi 6 tyzdnov, ale prve 3 boli horsie. potom sa to kazdym dnom lepsilo. zalezi to od tvojho tela a ako si to mala velmi poskodene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Známemu sa to stalo,ale jeho vydrbalo zo strechy a viem,že mesiac bol PN
Naposledy 5 mesiacov do zadu aj zlomene rebro.
No najlepsie je to nezatazovat na zaciatok nech regeneruje a neskor uz pomali to zatazovat aj na bolest.
Stiahnut vela filmov a neriesit.