Ahojte nenasiel bvy sa niekto kto je dobry v angline a vie aj pisat slohy? potrebujem nejaky pribeh na temu dobrodruzny pribeh o zachrane zivota aspon 15-20 viet ...aj kebyze len po slovensky len to vymysliet..mnanic nenapada a uz vobec nie nejake lahsie
nebud smutná , mna to tieš čaká , tieš musim nejaký sloh vymysliet a má mat dokonca 160 slov takže mám čosi robit a to tie slohy tieš neviem písat a to nevravím ýe anglinu neviem skoro vobec
uz len preto, ze nie si nejak dobra v angline by si sa mala do toho pustit so slovnikom v ruke... 15-20 viet nie je vela, ale na mature budes mat na A4 napisat sloh, ktoreho temu ti povedia az na tej mature, co budes robit potom? napises na birdz?
A btw ja ju celkom chápem, sama napríklad NENÁVIDÍM nemčinu a nie som ochotná nasilu sa ju učiť, aj tak ju ale v škole mám a nehorázne pri tom trpím, kazí mi to celý priemer a... Tak viem, aké to je, keď dostanem napísať sloh Ani slovo..
Skús to sama, naša profka bude rada, keď niečo napíšeš aj sama. Myslím, že sa bude rátať aj snaha. Je najjednoduhšie to odpísať a potom nevedieť povedať nič... aspoň sa posnaž... inak sa teda cudzí jazyk učiť nedonútiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov