Ahojte ľudia... mám už dlhší čas problém s akné, ktoré sa mi v menšej miere rozšírilo aj na plecia a tak by som sa chcela opýtať tých, ktorý si tým už prešli, aké prípravky im pomohli, alebo či majú skúsenosti s tabletkami od kožného....
umyvaj si chrbat castejsie resp. ked sa ides sprchovat tak si ho namydli a nechaj trochu posobit...treba ho odmastnovat no a mozes skusit zajst do lekarne a kupit si pytiol - mne to pomohlo...
tabletky od kožného ti určite pomôžu. Ale neviem či by som ich bral keďže sú sakra škodlivé. Skús si to akné natierať dalacinom prípadne si choď dať vyčistiť pleť kozmetičke. Tá ti aj dobre poradí
síce ja som doposiaľ našťastie s akné nikdy problém nemala, ale ževraj hrozne pomáha harmančekový čaj , ale to je len taká dedinská medicina :d a mojim spolužiačkam pomohla antikoncepcia dosť
@mia246 tak to si šťastný človek.. a to kam chodíš?? lebo táto už na mne vyskúšala všetko možné, už mi teraz ponúkala aj roaccutane(neviem ako sa to píše ale o tom som čítala, že má strašne veľa nežiadúcich účinkov a je len na ťažké akné a nesmú sa počas liečby nosiť šošovky.. :/
@anniedecadence tak potom musíš mať zlú kožnú. ja som tiež asi tri roky chodila k takej hyene, ktorá mi na akné predpisovala len samé mastičky a chujoviny. Potom som kožnú zmenila a teraz som bez akné. Ak ti navrhla roaccutane tak ho určite zober oplatí sa. ja som ho užívala vyše roka a dnes som bez akné . A to som mala dosť ťažké akné. Jazvičky mi síce ostali ale tie už idem riešiť laserom určite ti roaccutane odporúčam !
@anniedecadence ja som mala presne to na R ...a sú dve verzie týchto liekov , slabšie a silnejšie ..ja som ich mala skombinované keďže som to nemala až také zlé ...a vedľajšie účinky...akurát tak suché pery, smäd, musíš sa vyhýbať priamemu slnku a neotehotnieť ...myslím , že to nie je také zlé a neľutujem vôbec ,že som ich brala.
ja som na to dostala od kožnej vodičku,ktorá mi pomohla za pol roka.len,darmo,je veľa rád no len doktorka presne vie,čo je pre tvoju pleť dobré.a odmaaťovať by som neodmasťovala,nakoľko je potom pokožka dehydrovaná a vytvára omnoho viac mazu.radšej hydratačné krémy na mastnú alebo zmiešanú pleť.ale v prvom rade kožná,veľa šťastia
Ďakujem vám všetkým strašne moc moc moc!!! Navštívim tú kožnú, pretože ma ten roaccutane naozaj zaujal kedže má tak dobré výsledky a ak mi ho aj nepredpíše, tak aspoň viem že mám vyhodiť mydlo a vymeniť pár kozmetických prípravkov
kazdy raz presiel pubertou pi nesladene bylinkove caje, 2-3 pohare denne a do 2 dni uvidis vysledky. Aspon mne to funguje a nenatieram sa roznymi chemikaliami.
Tak tiež si už neviem dať rady . Jednoducho mne niečo pomáha a dva mesiace na to mám ešte o veľa horšiu pokožku ako pred tým. Zatiaľ mi najviac pomohol "Garnier pure active roll on", ale po čase si pokožka zvykla a prestal účinkovať . Ale zaujali ma tie čaje a aj tie tabletky "Roaccutane", takže určite vyskúšam.
Roaccutane má veľmi veľa vedľajších účinkov a nie vždy ti ho kožná predpíše, je to už na fakt ťažké formy. Mne od nej pomohol Duac Gel, pijem veľa veľa čajov - zelené, nesladené a večer pred spaním pohár vody, samozrejme zdravá strava. Na tvár som toho vyskúšala hrozne veľa ale najnovšie mám La Mer - Creme de La Mer ale je kapánek drahší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nic ine nepomoze.