Ahojte chcela by som sa spýtať či nahodou neviete čo je s mojim bikeom a že či s ním môžem ísť na cyklotúru (30km) a nič sa nestane. Problém je že musím veľa šlapať aj keď mám prehadzovačku na najväčšom. Ďakujem za rady
No čo .. Proste len nevieš používať prehadzovačky... Pohraj sa s tým vyskúšaj čo a ako funguje a nezabúdaj že aj na lavej aj pravej strane sa prehadzuje
rozmýšľam ako by som to najľahšie vysvetlila
na tom najmenšom, napr na jednotke, to ide strašne ľahúčko šľapanie ale musíš často slapat, to sa väčšinou využíva do kopca... a na tom najväčšom napr 5ku ( možno nemas cislovanie na bicykli) tak pri tom musíš viac zabrat nohami, ale menej často, proste na jeden zaber nohami prejdes viac metrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
na tom najmenšom, napr na jednotke, to ide strašne ľahúčko šľapanie ale musíš často slapat, to sa väčšinou využíva do kopca... a na tom najväčšom napr 5ku ( možno nemas cislovanie na bicykli) tak pri tom musíš viac zabrat nohami, ale menej často, proste na jeden zaber nohami prejdes viac metrov