Máme si doma vypracovať sloh o Macovi Mliečovi.Mne sa to zdá strašne nezáživné a určite viem že sa tu knihu nedokážem prinútiť čítať.Je tu ešte niekto kto musel alebo musí spraviť tiež sloh na túto tému?Má to byť jeho životopis.Niekto ochotný?
Očistenú polovicu hlavy rozsekáme, vložíme do studenej vody, uvedieme do varu a varíme 30 minút. Potom pridáme pokrájané vnútornosti , krúpy, očistenú cibuľu, celé a nové korenie, soľ a všetko spolu varíme do mäkka. Mäso a vnútornosti vyberieme, mäso vykostíme a pokrájame na malé kúsky. Do polievky zamiešame rozšľahanú krv, povaríme, dochutíme rozotretým cesnakom, majoránom a nakoniec vložíme späť pokrájané mäso a vnútornosti.
každý si tým musel preskákať sám.. mne s tým nikto nepomáhal a zvládla som to...a ver, keď to musíš prečítať, tak to prečítaš, aj keby to bolo neviem aké nezáživné
a je niekto kto to robiť nemusel?? mám dojem, že je to povinné čítanie, ale 100% si to nepamätám, viem, že som to robila, ale netuším už o čom to bolo. Keď sa ti to nechce čítať použi kamaráta GOOGLE
Počuj, ja som si to našla na nete, veď to je tá krátka poviedka no nehnevaj sa na mňa, ale tých pár riadkov si hádam prečítať dokážeš, nepoviem, keby si chcela román
@mirusik1 ale ja som nemyslela, že si to máš nájsť a skopírovať, ale prečítať a urobiť si svoj výcuc, ale to mi nedošlo, že sa jedná o pár riadkovú poviedku,
je to krátke, ja som si tiež myslela že to neprečítam ale náhodou keď začneš, prestaneš si uvedomovať že je to písané tak trochu ináč, a má to niečo do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Odhlás sa z každého komunitného portálu, zober knihu a čítaj.
Potom zober pero a píš - jednoduchý návod a budeš mať zo seba dobrý pocit.
Zabíjačková polievka
Očistenú polovicu hlavy rozsekáme, vložíme do studenej vody, uvedieme do varu a varíme 30 minút. Potom pridáme pokrájané vnútornosti , krúpy, očistenú cibuľu, celé a nové korenie, soľ a všetko spolu varíme do mäkka. Mäso a vnútornosti vyberieme, mäso vykostíme a pokrájame na malé kúsky. Do polievky zamiešame rozšľahanú krv, povaríme, dochutíme rozotretým cesnakom, majoránom a nakoniec vložíme späť pokrájané mäso a vnútornosti.
@dsimca aj by som použila lenže máme mladú učitleku ktorá vie čo to google je a pochybujem že nemá aspom takú tú väčšiu časť prečítanú
krátka poviedka? to by šlo nie? román nechcem asi by som scvokla
Lebo do 50 strán to má určite, zdá sa mi že aj oveľa menej ...
toto by ťa nezabilo, navyše je víkend ...
Život sa s tebou maznať nebude nikdy, takže jak h8u povedala, pozatváraj všetko, vypni PC, zapni lampu uvar čajík a makaj .
(pozostavujem sa len nad tým, že prečo by akože malo byť odsúdeniahodné, keď si chce niekto uľahčiť robotu, kt. je sama o sebe vlastne dosť zbytočná)
howg .. ale nie, v podstate ti nepomôžem
A keď musíš, tak aj do studne skočíš, no nie?!
prečítaj, vyber hlavnú myšlienku, pridaj cca dve frázy z diela a dopíš vlastný názor
PROBLEM?
@zuzinka1406 tak to dúfam