Aby som nezabudol,namiesto toho čo tu vyčerpávaš ľudí si sa mal učiť angliŠtinu Aj tak ti tu nikto nič schopné neporadí a väčšina si bude z teba robiť haluz,tak to tu proste funguje...
presne niečo takéto , ďakujem ti velmi pekne tých 7 dorobím dáko , potreboval som nejaku inšpiraciu okrem toho príkladu čo som mal , fakt díky a ostatný si od teba môžu brať príklad
@carp tak napr. v tom myslím predposlednom "...what's the name of AN actor..." má byť, ale ja ti to nebudem opravovať, si tu ku všetkým bezdôvodne zlý, a toto je príliš ľahké na to aby si s tým ktokoľvek kto sa angličtinu učí viac než 2 roky hravo poradil! a nemysli si, že ti ľudia budú na fórach rozumne odpovedať, a že ti pomôžu, keď im budeš nadávať, a nechápem ako si prišiel na to že ktokoľvek z nich má komplexy
proste to je o tom že tí ľudia si nevedia odpustiť narážky hneď ako vidia príležitosť ako supy sa pustia do toho po hlave ale nakoniec som rád že z tohto fóra vzišlo niečo dobré a našiel sa človek ktorý dokázal pomôcť keby tu takých bolo viac tak by si myslím nebol žiadny problém keď niekto nechce pomôcť nech sa neozíva toto je sice forum na ktorom si každý ma povedať svoj nazor ale toto už je myslím iný level názorov (hating,flaming)
@carp jj, jasne, a určite si veštica Theodora, keď vieš ako dlho sa ja učím angličtinu, však? a keby si vedel ako ťažké je hrať už len vo svojom rodnom jazyku, tak by si takú píčovinu jakživ nenapísal
Nechápem ako si môžeš myslieť že ti to tu niekto urobí celé za teba. Ak más problém s anglinou, tak si sem mohol napísať vety aspoň po slovensky a vtedy by ti to možno neikto preložil. Ale nečakaj že niekto bude robiť celú úlohu za teba a aj to čo môžeš urobiť aj sám
@carp keby si sa nesprával ako idiot a nenadával tu každému aký je zakomplexovaný, keď ho ani nepoznáš a neznesieš kritiku, možno by ti niekto aj pomohol. Fakt by stačilo byť milý a nesprávať sa ku každému jednému tu ako k prašivému psovi. A pre tvoju informáciu, ten zakomplexovaný kokot si tu ty.
rovnako medzi "pomôcť" a "spraviť za teba" je rozdiel.
mimochodom vynikajúca taktika, nadávať ľuďom od ktorých chceš pomoc.
Moreover, to help is a favor, not a duty. You should be thankful to those who DO help, and you have no right to scold anyone who refuses to help. So shut the fuck up you douche and go do your homework.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
odporucam ti vymysliet sam a nehat sa maximalne opravit. anglictina sa ti este dost zide. ked uz ani v slovencine nie si nejaky vazny talent.
neviem či som to dobre pochopil, myslím že nie, ale za pokus to stojí
How long did it take until u have shot it?
Zakomplexovaná
Pomôcť to nevie , mudre to je ako šlapka a ešte sa to aj odváži tukať do tej klávesnice , Zbohom !
sám si odpál
(okej, teraz aj ja, ale nepochopila som, na čo sa to vlastne v tých otázkach máme pýtať)
"Who is the main character in the seven films (actually eight) in which is he wizard? The film is called as same as this main character."
"What's the name of the trilogy in which the most important role plays the ring?"
..och, práve som si uvedomila, že to má byť o hercoch a režiséroch, tak toto ti asi moc nepomôže..ale tak to trochu obmením:
"Who plays the main character in the films Harry Potter?"
"What's the name of actor who plays a man falling in love with prostitute?"
"Who plays the pirate's captain Jack Sparrow in the film Pirates of the Caribbean?"
viac sa mi nechce vymýšľať, lebo ma nenapadajú žiadny herci
Presne takto som chcela reagovať.
presne niečo takéto , ďakujem ti velmi pekne tých 7 dorobím dáko , potreboval som nejaku inšpiraciu okrem toho príkladu čo som mal , fakt díky a ostatný si od teba môžu brať príklad
a autorovi: to si myslíš, že má niekto chuť pomáhať tu nejakému malému bastardovi čo všetkým nadáva?!
candy nadávam tu zakomplexovaným deckám , ktoré tu nik nechce , podotknem že mi traja napísali TS a podporovali nech im dám
mimochodom ako to má vyzerať s členmi prosim ta ?
I nebudem do your homeworks...
4Zareaguj!laurikaaa 17 ročné dievča, Párty diva, dnes 18:32
Ako sa chceš učiť angličtinu,keď ty slovenčinu nevieš?
podobné prispevky normálny človek nenapíše na temu pomo s ANJ
@patrixus4 thanks
2. NAOZAJ podľa toho čo píšeš nevieš ani slovensky
3. toto je fakt príliš ľahké na to, aby si musel kvoli tomu zakladať fóra!
Ale po anglicky viem výborne, ak by si chcel
medzi "nevie" a "nechce" je rozdiel.
rovnako medzi "pomôcť" a "spraviť za teba" je rozdiel.
mimochodom vynikajúca taktika, nadávať ľuďom od ktorých chceš pomoc.
Moreover, to help is a favor, not a duty. You should be thankful to those who DO help, and you have no right to scold anyone who refuses to help. So shut the fuck up you douche and go do your homework.