Sorry že Vás otravujem, mám Mozzilu Firefox 4 tú najnovšiu a vždy keď som napísala hore, kde sa píše adresa, čo som chcela hľadať v googli, tak mi to pekne krásne hodilo vyľadané v googli. Ale teraz keď to tak spravím nájde mi to vyhľadané v ask.com. Stal
neviem ako to je vo FF presne, no niekde v nastaveniach by si mala mať, že kde chceš vyhľadávať... mne sa to na chrome tiež stalo, keď som nainsťalovala winamp a vyhľadávalo cez nejaký smiešny winamp vyhľadávač...
skús odinštalovať tú toolbar... asi cez ovládací panel -> programy, odinštalovať programy (neviem presne, ako to je pomenované) -> tam si nájdi to Ask a daj to dpč....
Ale čo máš to políčko vedľa URL, kde sa dá tiež písať hľadaný výraz, klikni tam na logo ask.com a máš na výber kde chceš vyhľadávať, tak tam len zvoľ google a máš.
@tienoslav tak tam vedla toho url čo je vyhladávač to viem urobiť ale stále mi to preskakuje, ale mne ide hlavne o to aby keď to zadám do URL políčka aby to vyhladalo priamo v googli
@wera55555 cez pridať/odstrániť programy? nestačí zmazať to z prehliadača, musíš to odstrániť z počítača...
btw mňa takto vrcholne nasralo icq, a to som si dávala dobrý pozor, na čo klikám, lebo som žiaden takýto odpad v pc nechcela mať... a i tak mi to rozdrbalo všetky nastavenia... trvalo mi asi 2 hodiny, kým som to odstránila a ponastavovala do pôvodného stavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neznášam vydrbané samoinštalačné chujoviny!
Ale čo máš to políčko vedľa URL, kde sa dá tiež písať hľadaný výraz, klikni tam na logo ask.com a máš na výber kde chceš vyhľadávať, tak tam len zvoľ google a máš.
@pappkin už som zistila a mám tú 5ku
@kosmiklove ja chcem mozzilu, už som sa naučilaa zvykla si na nu, i keď najprv som používala google chrome, ale tak nejako to nesadlo mojmu pc
btw mňa takto vrcholne nasralo icq, a to som si dávala dobrý pozor, na čo klikám, lebo som žiaden takýto odpad v pc nechcela mať... a i tak mi to rozdrbalo všetky nastavenia... trvalo mi asi 2 hodiny, kým som to odstránila a ponastavovala do pôvodného stavu.