mam virtualizovany windows xp. bežim pod ubuntu 10.10
potrebujem help s tym ako si vytvorim v hostitelskom a hostenom OS nejaky zdielany priečinok ani za svateho na to nemozem prist ako kopirovať z os do os
@antifunebracka tak sa monutješ do toho do čoho sa nevyznáš asi len preto aby si bol na každom fóre a naďalej držal status "boh birdzu"
ozaj ten problem so poriešil. vytvoril som si v ubuntu priečinok dal som ho zdieľať a vo virtualnom windowse som sa vlastne pripojil k sieti nejako sa to zautomatizovalo a už to fachá takže úplna spokojnosť akurat všetko musím spraviť znova lebo mam dosť rozcuckané ubuntu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ozaj ten problem so poriešil. vytvoril som si v ubuntu priečinok dal som ho zdieľať a vo virtualnom windowse som sa vlastne pripojil k sieti nejako sa to zautomatizovalo a už to fachá takže úplna spokojnosť akurat všetko musím spraviť znova lebo mam dosť rozcuckané ubuntu