Potreboval by som pomôcť poradiť a možno aj pomôcť s prácou. Zachvíľu mám maturu a máme spraviť nejakú vlastnú prácu. vybral som si vytvorenie webovej stránky. Problém je v tom že neviem o čom by som ju robil, a v čom. Ak by tu neikto bol ochotný pomôcť b
a vieš robiť webstránky? ak hej, a potrebuješ len "tému" tak to je v pohode, ale ak si v maturitnom ročníku, a nevieš si ani stránku vyrobiť, tak si buď na zlej škole, alebo si posledné 4 roky nič nerobil..
ja napríklad robím teraz na maturitu školský Info-System (OpenSchoolGuide), kde máš informácie o škole, Obedové menu v jedálni, zoznam žiakov, najbližšie odchody autobusov z najbližších zástavok pri škole, termínový kalendár, a všelijaké takéto srandičky..
U nás na maturitu robili stránku pre ZŠ / SŠ školy.. každopádne napr. nejaký leight-weight maturiťácky IS tvojej školy by si mohol spraviť keď tak, však vieš ako to tam chodí
@fraintt fúha na škoel za 4 roky sme web stránky nemali!! naozaj no teda mali rar jeden deň sme mali spraviť stránku to bolo všetko. školum ám úplne na hovno nič nás nenaučili a teraz zrazu psravte dačo.. no stránku spravým asi úplne amatérsku len naozaj neviem o čom keďže naša stránka má to čo ideš rboiť ty
ak nevieš robiť webstránky tak buď wysiwig editor (tam to dá každý) alebo sa naučiť html/css čo je úplný základ pre web. Za dva týždne intenzívneho učenia si už vieš dačo nakodiť aj sám, resp. použiť hotové riešenia a len si ich upraviť podľa seba.
inak na strednej škole sme tiež takto mali programovanie v Pascale, čomu sme sa dokopy venovali pár hodín, naprogramovali sme si kalkulačku a tym to haslo. V poslednom ročníku ptm došiel cicimbrus, že chce od nás, aby sme mu naprogramovali nejaké krivky v Pascale či čo. Kukáme na neho či mu nejebe, lebo to sme sa už tri roky toho programu ani nedotkli... no a takto nejak fungujú sš na Slovensku a to ešte musím poznamenať, že som sa tam naučil veľké nič... na technickej škole sme sa učili nastavovať lištu vo windowse akože wtf
Ja by som potreboval vedieť skôr očom má robiť tú stránku.. Pretože nemáme robiť niečo čo by sme robili iba kvôli maturite, aleniečo čo využijeme aj neskôr. E-shop a niečo také že pre obec spraviť stránku, ale to už majú všetko zobraté, a ja stále neviem o čom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.zdrojak.cz/clanky/javascri...
ja napríklad robím teraz na maturitu školský Info-System (OpenSchoolGuide), kde máš informácie o škole, Obedové menu v jedálni, zoznam žiakov, najbližšie odchody autobusov z najbližších zástavok pri škole, termínový kalendár, a všelijaké takéto srandičky..
predpokladam ze ti staci len html mozno troska css tak to zmaknes bud vo front page alebo wordpade