preco si myslis, ze vam dali zo skoly pisat sloh.. aby ste sa ich naucili pisat.. potom, ked pojdes maturovat, ak teda pojdes, tak tu budes revat ako dalsich tych 100 ludi tu, co stale tu pisu o tom ako nieco nevedia..pozri ak to nevies, tak to nerob a povedz to ucitelke, ale nie aby ti to pisal niekto iny za teba..
@4 vsak ale to je tiez sucastou pisania - poradit si s temou, ktora sa ti nelubi...na maturite ti tiez mozno nesadne a budes si musiet poradit s tym (hej, su 4 na vyber, ale povedzme nie kazdy utvar budes chciet pisat a kludne aj 4 temy mozu byt blbe )
@niina...urob rozprávanie o tom, čo sa v triede deje...ako keby si to rozprávala ty, len rozprávačom bude lavica...a urob to v prvej osobe, bude to viac precítené....ja-rozprávenie a nie ona-rozprávanie!(teda ak vieš o čom hovorím)
ja tiež neviem písať slohy ale toto podľa mňa nie je zas až taká ťažká téma.... a to nepíšete slohy na známku tak, že ona vám zadá tému a potom vy hneď píšete v jeden deň koncept aj čistopis?
@niina tak to máte dobré, my to tiež musíme robiť hneď naostro.. ale ty si pravdepodobne mladšia, takže to bude tým..
no tak ak vieš o čom točím, nebudeš mať problém to napísať.. ja milujem slohy a všetko okolo toho, takže ak by si niečo nevedela, tak sa ozvi... ale písať ti to nebudem...ver mi, je to len pre tvoje vlastné dobro, aby si sa naučila pohotovo reagovať na každé zadanie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no tak ak vieš o čom točím, nebudeš mať problém to napísať.. ja milujem slohy a všetko okolo toho, takže ak by si niečo nevedela, tak sa ozvi... ale písať ti to nebudem...ver mi, je to len pre tvoje vlastné dobro, aby si sa naučila pohotovo reagovať na každé zadanie..