POMOC! ZARÁBAJ NA INTERNETE (hra, investovanie...)
Čaute, chcem sa spýtať, či nepoznáte stránku (napr. hru - ako zábavná forma), ktorá Vám umožňuje investovať, zlepšovať sa a zároveň aj zarábať. Ak by ste o niečom vedeli, budem rád za info. Nemyslím stránky typu klikaj a nič nezarob. Díkes,nazdar !
plus500 sk
ako demo bavilo len mi prišlo že vývoj je vymyslené - lebo sa mi celkom darilo. A keby idem naostro tak tie grafiky by lietali úplne inak a úplne iné podmienky. Pokiaľ nemáš politické informácie o indočíne a prehľad o globálnych zmenách, tak je to hra naslepo. mne sa osvedčila bavlna začiatkom jesene stúpa, min rok bol nepriaznivý pre moruše,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ako demo bavilo len mi prišlo že vývoj je vymyslené - lebo sa mi celkom darilo. A keby idem naostro tak tie grafiky by lietali úplne inak a úplne iné podmienky. Pokiaľ nemáš politické informácie o indočíne a prehľad o globálnych zmenách, tak je to hra naslepo. mne sa osvedčila bavlna začiatkom jesene stúpa, min rok bol nepriaznivý pre moruše,,,
Ale dobrú knihu odporučím » www.databazeknih.cz/knihy/devcatko-...