ja mam mobil ktory stoji cca 25 euro, a zhruba každe dva tri mesiac si kupim novy, (podla toho ako rýchlo ho rozbiem...) a mam overene čím drahši mobil tým menej vydrži... nachápem načo je mobilu dotikovy displej a kadejake pičoviny... mobil si kupim na telefonovanie a nie na kokotiny... na to su ine veci...
@9 v konecnom vysledku na mobil prejebes ovela viac penazi ako clovek ktoremu ten dotykovy vydrzi par rokov a este navyse vies na nom spravit okrem telefonovania fakt hovno -.-
@seboo13 prve co treba spravit ked oblejes telefon je vypnut ho...rozobrat a kazdy diel samostatne vysusist a vycistit liehom...teda ak si ho ponoril cely komplet (aj ked nie)...mozno to este pomoze...mozno uz nie a mozes ho rovno vyhodit...alebo skusit servis...
a neni display ako display...za to ze sa ti vsetko same stlaca moze dotykova plocha a nie display...to su dve rozdielne veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a stále to robí
a neni display ako display...za to ze sa ti vsetko same stlaca moze dotykova plocha a nie display...to su dve rozdielne veci...
načo mi je mp3? a spusta tých panských huncuctiev?
ja len že, keď v @1 tvrdíš, že si to vypol na 2 mesiace .
tak som ho vypol