Ahojte, mám v uchu tunel a keď som si ho pred dvoma dňami začala zväčšovať strašne mi dnes opuchlo ucho a aj trošku hnisu alebo čoto tam bolo. Pre istotu som si rozťahovák vybrala, no bojím sa aby mi z toho nejako rapídne neopuchlo celé ucho. Ešte sa mi t
@flyleafing mozno by sa aj zislo povedat, ze z akej velkosti si sla na aku, po akej dobe, ci bolo ucho zahojene, akym materialom.. lebo napuchnute ucho moze byt aj zapal, ale aj alergia na dany material
@lollko no tunel s 0,8 som nosila asi 3 mesiace kde som už mala ucho zahojené, no predtým ako som si ho dala, mala som ho rozťahované na 1 cm z tej hmoty, nvm ako sa volá.. myslela som že to nieje až taký rozdiel. Prvý deň keď som ho začala rozťahovať na 1,2 čo nieje až tak veľa mi to fakt len jemne napuchlo. No dnes ráno to bolo viac opuchnuté. Keď som sa vrátila zo školy, tak mám pocit že ešte o niečo viac, lak som si dala rozťahovák radšej dolu. Bolo tam trošku bieleho, asi hnisu. A pochybujem že by som mala alergiu, lebo predtým sa mi to nestalo.
@decay jáááj to si ty Paťa xD až teraz mi doplo...však práve lebo ja som na tú 8mm išla dosť rýchlo a nikdy mi to tak neopuchlo.. ale už sa to zmenšilo, keď to odpuchne, pokračujem ďalej xDD
tak potom fajn, ked ti to uz odpuchlo.. nasyp si tam framykoin a zahoji sa rychlejsie a hlavne ked budes zas roztahovat, tak nie naraz tolko mm! ta budem kontrolovat v skole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tak potom fajn, ked ti to uz odpuchlo.. nasyp si tam framykoin a zahoji sa rychlejsie a hlavne ked budes zas roztahovat, tak nie naraz tolko mm! ta budem kontrolovat v skole