S priatelom sme boli spolu vyse 3 rokov, pred rokom sme zacali spoli byvat. Vsetko bolo ok ale v poslednej dobe tak 2 mesiace zacali problemy. Partner je skor egocentricky. V poslednej dobe zacal utekat z domu s tym ze chcel travit cas inak a nie len so mnou. Nebolonto uz ono ani z mojej strany tak som sa rozhodla odist. Ze si zoberiem par veci,nejak sa mi to vymklo z ruk a zbalila som takmer vsetko. Zhodli sme sa na pauze ze si potrebujeme oddychnu a urovnat salaty v hlave ktore obaja mame. Pro odchodesi vypytal kluce ze ked som to balenie tak zobrala po velkom ze aj on. Povedala som mu ze co to Bude ale znamenat-definitivny koniec. Tak sa stiahol a ze kluce si mam nechat. Mate niekto skusenost s niecim podobnym? Pretoze neviem ako dalej.
to neviem co ale proste takto to nema perspektivu predsa, elbo ak budete chciet byt spolu, tak proste asi budete aj zit spolu. Takze bud sa to nejak konstruktivne vyriesi alebo to potom nikam nevedie, tot moj nazor
@22 pauza je väčšinou len začiatok konca..keď sú dvaja zvyknutí na seba, ale nie je to už ono a tak sa toho vzdávajú postupne pomocou ´pauzy´.....to, že neviete čo chcete je myslím jasné znamenie, že seba zjavne nechcete. keď sa majú dvaja radi, sú si tým istí a to vy nie ste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Dakujem
a je jedno o com
bud si to vykecate, alebo to niekto z vas odignoruje a skoncite zle