Ahojte prosím, poraďte mi nejakú dobrú knihu. Najlepšie detektívky alebo niečo zo života v poslednom čase ma veľmi zaujali knihy na tému drog. Vedeli by ste mi niekto odporúčiť takú knihu? Vopred ďakujeeem
Autori detektívok: Raymond Chandler, James Hadley Chase, Dashiell Hammett, Ed McBain, Agatha Christie, John Crasey (ten vraj napísal,za celý svoj život niečo cez 500 kníh.) Lee Child,
Každá jedna kniha od týchto autorov, je dobrá.
Chcela si knihu, ale nebudem písať nejaký zoznam, to by som tu bol do 6 rána.
trošku mimo tému ale nechcem kvoly tomu zakladať forum..ludia čítali ste niekto knihu Hry o život? rozmýšlam že si ju kúpim (teda sú 3 časti) ale neviem oplatí sa? film sa mi velmi páčil..
v poslednom čase čítam poučnejšie: 5 jazykov lásky, Prečo je vzduch zadarmo a panenstvo drahé, Naučte sa kresliť pravou mozgovou hemisférou...chystám sa na nežiaduci účinok smrť, Vzťahonómiu...a z románov Brownovky, knihy od Waris Dirie, postmodernistické, Agatha Christie, Doyle-Záhadné zmiznutie
o tom, že ked do kreslenia zapojíš pravú hemisferu, tak sa vraj naučíš lepšie kresliť a viac by sa obrázok mal podobať na skutočnosť, sú tam konkrétne postupy ako kresliť + aj teoretické zaujímavosti , celkom fajn sa to číta » www.martinus.sk/?uItem=104748...
@sarahdee krimi romány z policajného prostredia píše Dominik Dán ak by sa ti aj také páčili, jednu som čítala a bolo to fakt dobré, už sa chystám na druhú alebo Jo Nesbo, to som nečítala, ale má dobré hodnotenia
Rozhodne ako už spomenul Hexo si prečítaj My deti zo stanice Zoo (o drogách)... videla som film, je to podla skutočnosti a je to pecka ... a ako je známe, kniha bude lepšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Každá jedna kniha od týchto autorov, je dobrá.
Chcela si knihu, ale nebudem písať nejaký zoznam, to by som tu bol do 6 rána.
Ľudia a vám ďakujem
» www.martinus.sk/?uItem=104748...
» www.martinus.sk/?uItem=150219...
» www.martinus.sk/?uItem=25782...
zabudla som ťa označiť o čosi vyššie
Odsúdenie Paganiniho
od: Anatolij Vinogradov.