počkaj, a aká je otázka? akože čo my na to? prečo o tom chceš hovoriť s cudzími ľuďmi? alebo nechceš žiadnu radu, iba sa chceš nechať ľutovať? ak ti to robí dobre... si si istá, že nie si fejk?
@breathecarolina keď to je tak ako si písala a ako sa tu rozčuluješ tak drbnutá si asi ty i keď prepáč za ten výraz. Lebo keď to trvá toľko rokov a nepáči sa ty to a obťažuje ťa to tak to nahlásim a tak isto by to nahlásili aj tí tvoji spolužiaci. Neviem prečo mám taký pocit ale jednoducho tomu neverím že sa to stalo tak ako si napísala a sama sa obdivujem že niečo takéto dlhé píšem na vec ktorá je pravdepodobne FAKE
Nahlasit lebo ked mu nik neklepne po prstoch, moze v tom pokracovat na dalsich, a mozno si nebola prva a ani posledna, treba to uz aj ked nie na policii tak aspon anonymne riaditelovi napisat poslat, popisat co robil, jasne ze riaditel jedna ruka s ucitelom alebo riaditelka, ale zas bude pozorovat bo nebude potom ked to prepukne chciet byt v pozornosti mozno aj medii, cize si da pozor na neho a este mozno raz jeden pripad a bude nahraty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Prečo si to nikomu nepovedala?
Pripadá mi to ako keby sa ti to lúbilo ešte aj štýl akým je to napísané. Neznieš zrovna ako obeť dlhoročného obťažovania.
má okolo 30,ženu,dieťa...
asi iba mňa, neviem o nikom inom...asi...
aká šťava? tebe drbe? ..ako sa mi to móže ľúbiť?..tebe šibe fakt..a čo som mala ísť na psychiatriu??..
ale to je normálne ak ta priťahuje starší hádam ste si užili
A teraz naozaj............
Mala si to povedať určite si to mala riešiť AK sa ti to vážne nelúbilo ,čo sa mne zdá :b
Čo od nás konkrétne chceš aby sme ti tu nato napísali?
A ty, dievča. Neviem, prečo to riešiš až teraz. A neviem prečo nechceš volať policajtov. A neviem, na čo to tu vlastne rozoberáš.
Milujte ma, množte sa.
Proste si to mala povedat niekomu , cim skor tym lepsie.