Poradí mi niekto nejaký dobrý román pre dievčatá alebo skôr tínedžerky?
myslím tým niečo typu ako píše Enja Rúčková alebo napríklad Evita Urbaníková ale pre mladšie ročníky najlepšie by bolo tiež od slovenských autorov ale to nie je až tak dôležité
hej, džinsovy dennik je v pohode a potom aprílové dievča je super alebo dennik princeznej, ale to ma milion pokračovani a mna osobne to napr. nebavilo (ale je pravda že mam viacej rokov už )
a ked chceš podobné ako od E.Urbaníkovej, tak vydavatelstvo Evitapress vydalo dve knihy pre teenegerov, Evitinky- Squelé babenky a Aféry Finy S. ...čítala som obidve a dali sa.. moja 12 ročná sestra ich čítala tiež a páčili sa jej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
,,Cicuškine zápisky " sú skvelé !!! Odporúčam
Teda dobre, to som možno ešte ani -násť nemala, keď som to čítala, ale bolo to fajn
a ked chceš podobné ako od E.Urbaníkovej, tak vydavatelstvo Evitapress vydalo dve knihy pre teenegerov, Evitinky- Squelé babenky a Aféry Finy S. ...čítala som obidve a dali sa.. moja 12 ročná sestra ich čítala tiež a páčili sa jej