Asi otrepaná téma, ale už začínam byť celkom zúfalá... chcem sa potešiť na Vianoce, alebo aj na narodky v januári novým telefónom... A keďže to nechcem uponáhľať, googlim, čítam, pozerám videa na youtube ale zatiaľ sa mi žiaden telefón nepozdáva, resp. vi
Všetko nové má v podstate android, iOS alebo Windows Phone . Všetky budú pre teba zo začiatku nové, zložité . Všetky ti dajú v podstate toľko isto . No odporúčam na začiatok niečo s androidom, záleží aj, do koľko € chceš investovať.
@3 ja mám htc desire X a fakt nemá to tlačítko ale nač ho potrebuješ?? Podľa mňa lepšie je to bez neho.. a za ďalšie ked si s niekym píšem na fb tak ked sa otvara klavesnica tak to trochu seka.. ale iba sa to tak zajtrasie to okno kam píšem
tak ja mam momentalne Sony Xperia P a vsetko z toho co potrebujes šlape ako ma proste vsetko ide , neseka , proste vyhovuje tvojim poziadavkam ale podla mna to tak bude aj u Sony Xperia U ktory je cenovo dostupnejsi ako P ...
@semhamforas no praveze ten apple je celkom blbost a windows ked budem chciet kupim si radsej pc ... android je najlepsi operacny system ... ale 100 ludi 100 chuti hadat sa stebou nebudem
@loky14 nehovorím že je zlý. Ale tam potrebuješ hyper výkonný procesor aby ti systém šlapal ako má a nebol spomalený. Zato WM a iOS stačí polovičný výkon a všetko tam šlape ešte rýchlejšie ako na androide a hlavne sa časom ten mobil nspomalí
@semhamforas mam tu sony xperia P uz asi pol roka a slape bez sekania uplne naplno ... proste je tam dost rychli procesor za prijatelnu cenu, po aktualizacii na Os 4.0 IcS sice trosku spomalil ale po vcerajsej aktualizacii zase slape ako predtym a uz sa tesim an aktualizaciu na jelly bean ...
@sunset21 kúp si Orange san francisco II alebo HTC one V môj brat má HTC One V a je to super v Opere pospúšta všetko a v poho ide nezasekne sa aj kvalitne foto Orange san francisco mám ja mám nanom skype,FB,YT a všetko v poho ide ale myslím že Orange san francisco II stojí asi 220 a tak isto stojí HTC na tvojom mieste by som bral HTC ale HTC je velmi pekný mobil ked ti spadne tak dost vidno tak skrabanec ale na Orange san francisco mi spadol asi 5 m sa šuchal po kamenoch a iba jeden skrabanec vidno tie ostatné natie musíš mat dobre oko na HTC má brat maličky skrabanec a stale ho vidiet a silno
tebe by asi vyhovoval aj Orange Dublin, okrem spúšte...môžem ti so spúšťou doporučiť: SE Xperia Arc S(8mp foťák, 3D sweep panoráma), pozdáva sa mi SE Xperia Active(5mp foťák, vodotesný...radšej neskúšaj ale podvodné fotky), ostatné nové Xperie - S,U,P atď
Ja mám Xperiu Arc S, spúšt tak trochu nepohodlná (malá), no zvykneš si, rýchly 1,4Ghz procesor 512MB RAM v pohode postačína, na to, že dostupnej 320MB internej pamäte sa vykašli, pomaly nevyužiješ ani 50MB, síce má upgrade na Android 4, no na 4-ke často blbnú aplikácie(nie vždy, niekomu to naopak pomohlo), a 2.3.x je výborná verzia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
220€
Na hardvérové tlačítko k foťáku sa vyser, je to zbytočnosť.
» www.alza.sk/windows-phone-8...
Ja mám Xperiu Arc S, spúšt tak trochu nepohodlná (malá), no zvykneš si, rýchly 1,4Ghz procesor 512MB RAM v pohode postačína, na to, že dostupnej 320MB internej pamäte sa vykašli, pomaly nevyužiješ ani 50MB, síce má upgrade na Android 4, no na 4-ke často blbnú aplikácie(nie vždy, niekomu to naopak pomohlo), a 2.3.x je výborná verzia