taaaaak...situacia je taka,ze som bola pozvana na oslavu priatelovych rodicov.chodime spolu takmer rok.pride mi ,ze priatel nechce aby som tam isla no jeho rodicia ma pozvali...otazka je:?co mam robit???ist tam abo neist???
presne, spýtaj sa ho na rovinu... máš predsa právo vedieť jeho názor na danú situáciu i keď neviem, prečo by mu mala tvoja prítomnosť prekážať....v prvom rade sprav to, čo CHCEš TY a nie on...
Teraz neviem čo mám k tomu napísať. Akože máš priateľa a ste spolu už rok, ba už ťa poznajú aj jeho rodičia(keď ťa pozvali na oslavu) a ty nevieš či jemu sa bude páčiť tvoja prítomnosť na oslave????
No toto neznášam na ženských rozumoch. Nikto im nič nepovie, nezakazuje, nepovoľuje a oni si vždy niečo domýšľajú a vymýšľajú. Akože prečo by si mu mala prekážať??? Ak ste spolu tak asi to niečo znamená či nie?? NECHÁPEM TEJTO DISKUSIÍ ŽE ČO SA TU VLASTNE RIEŠI a ešte nechápem že prečo takú hovadinu rieši 19 ročné dievča niekde verejne na nejakom fóre.
@lilly09 Prečo by sa mali niekoho rodičia strápniť??? Opäť takáto odpoveď je vizitka človeka ktorý pozerá tie americké píčoviny, lebo len tam to väčšinou býva a nepíš že to máš z vlastných 15 ročných skúsenosti, lebo to je píčovina. Ja by som skôr povedal že v dnešnej dobe sa skôr mladí boja ako zareagujú ich rodičia na to že ich syn/dcéra si privedú domov nejakého intelektuála/intelektuálku(IQ hojdacieho koníka) a nie (vychovaného, inteligentného a slušného) priateľa/ priateľku.
@pa3cek ja vobec nepozeram tie americke******** takze tu nehovor o mojich vizitkách , kto tu co hovoril o vlastnych skusenostiach? a náhodou takého vychovaneho, inteligentneho, slusneho priatela mam
OTAZKA BOLA CI MAM ABO NEMAAM ...ine riesit nemusite.......ked sme uz pritom ......bolo to taak ze ja som bola unho,on dakde odskocil do obchodu abo do pivnice a jeho rodicia mi medzi tym ako bol prec powedali ,ze bude oslava a ze ma pozivaju.....bolo to taak mesiac dozadu..a ked som sa ho vcera pytala kedy konkreetne to je..v aky den ..taak sa ma spyytal ,,:ty tam chces iiiiist?!!
@lilly09 mne to len prišlo že takéto konštatovanie: "ze sa jeho rodicia strapnia ako to vacsinou byva" je prehnané. Ja mám už 21/2 roka a neviem ako to vo väčšine situácií býva a t vieš no odkiaľ??? No OK Preto som napísal že z tých USA ........
@122ajda Ono pýtať sa na fóre kde je priemerný vek registrovaných ľudí asi 16 - 17 rokov je trocha zbytočné si myslím a ďalej nikto nepoznáme tvojho milého, teba a ani jeho rodičov tak ťažko ti niekto v niečom poradí. Jedine to čo tu napísala väčšina: Stretni sa s ním a spýtaj sa ho na rovinu čo a ako aj keď by si to mala urobiť ako prvé a nie prv to prísť riešiť tu. Veď si 19 ročná slečna ktorá by mala vedieť riešiť situácie sama a nie hľadať rady od 16 ročných deciek.
@pa3cek fajn, mozno som to prehnala tymi slovami, ale bolo to myslene tak, ze moj oco sa casto strapnuje pred cudzimi... tak mi to take prislo ... osobny pocit
@122ajda mozno tym ze sa ta spytal ze "ci tam chces ist" nemyslel hned ze nechce aby si tam sla. mozno bol len prekvapeny ze tam chces ist, lebo napriklad mne by sa na oslavu priatelovych rodicov nechcelo.
kazdopadne sa ho spytaj ci mu to prekaza, podla mna by nemal mat dovod na to aby mu to vadilo... a ak mu to prekaza tak nieco nie je v poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
priatel to odpusti ak sa nebudes spravat nedostojne
--
Spytaj sa ho na dovod.
No toto neznášam na ženských rozumoch. Nikto im nič nepovie, nezakazuje, nepovoľuje a oni si vždy niečo domýšľajú a vymýšľajú. Akože prečo by si mu mala prekážať??? Ak ste spolu tak asi to niečo znamená či nie?? NECHÁPEM TEJTO DISKUSIÍ ŽE ČO SA TU VLASTNE RIEŠI a ešte nechápem že prečo takú hovadinu rieši 19 ročné dievča niekde verejne na nejakom fóre.
@122ajda Ono pýtať sa na fóre kde je priemerný vek registrovaných ľudí asi 16 - 17 rokov je trocha zbytočné si myslím a ďalej nikto nepoznáme tvojho milého, teba a ani jeho rodičov tak ťažko ti niekto v niečom poradí. Jedine to čo tu napísala väčšina: Stretni sa s ním a spýtaj sa ho na rovinu čo a ako aj keď by si to mala urobiť ako prvé a nie prv to prísť riešiť tu. Veď si 19 ročná slečna ktorá by mala vedieť riešiť situácie sama a nie hľadať rady od 16 ročných deciek.
kazdopadne sa ho spytaj ci mu to prekaza, podla mna by nemal mat dovod na to aby mu to vadilo... a ak mu to prekaza tak nieco nie je v poriadku.