Ahojte! Chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s ľudovými liečiteľmi, bylinkármi, ktorí aj diagnostikujú, vaše pocity z nich, či vám pomohli alebo nie, poprípade koľko ste platili? Lekári si ma len posúvajú, bezvýsledne.
Gaspadin Anatoly Kashpirovsky a ešte ten tmavý plastický chirurg čo nemal licenciu a zväčšoval cicky.....never na liečiteľov, je to hlúposť sme v 21. storočí
Sak to sme v 21. storoci . Ach jaj ved teraz som napisal ze si ma len posuvaju. Ked som sa ho zacal pytat otazky ohladom zdravotneho problemu (doktora zamestnaneho na poliklinike) mi povedal ze to co sa pytam patri uz medzi konzultaciu mimo zakladneho vysetrenia a ze ked chcem pokracovat, ze ci suhlasim s tym ze mi to bude uctovane (prosim pekne 30eur za par otazok). Bol som tam asi 5 maximalne 7min a to uz ma hnal von ze vonku cakaju dalsi ludia. Ostatnych doktorov uz nechcem menovat . A inak nic mi nezistil a zatial co mi jedine pomohlo su bylinky. Takze este raz dakujem za nazor a prosim vas vy ostatni piste nejake vase postrehy k teme resp. konkretnych liecitelov. Dakujem. Uprimne lieky a antibiotika do seba nechcem pchat.
Ale ako vsetka cest doktorom. Myslim si ze medicina je super vec, chirurgovia obvzlast, zubari, zachranari resp. pohotovostna sluzba to klobuk dole. Ale co sa tyka liecenia konkretneho problemu tak vzdy len potlacaju priznaky ale neriesia pricinu.
Väčšná téma Lekári vs. Liečitelia. Je pravda že 95% liečiteľov sú ludia čo len zarábajú na ľudskom neštastí, no tých ostatných 5% sú tí, ktorí majú naozaj skvelé vedomosti o účinkoch rôznych rastlín a neviem čoho ešte všetkého z prírody, a ti určtie pomôžu viac ako Slovenské zdravotníctvo, ktoré nevie nič iné ako nadopovať človeka antibiotikami s tým, že uvidíme čo sa stane.
Ja s tebou úplne súhlasím! A stále sa mi to len a len potvrdzuje, že lekárom by som sa mala vyhýbať čo najväčším oblúkom. Napríklad včera, ked som sa konečne znova po vyčkaní milion rokov na termín konečne dostala k lekárovi, ani mi nebol schopný odpovedať na jednu otázku. 3 krát som sa to opýtala. Vždy radšej zmenil tému. Nakoniec odpovedal veľmi nejasne. Ja som sa už potom len smiala na tom. Ale je to dosť smutné. A nie je prvý. Tento problém riešim vyše polroka a nikto mi nie je schopný povedať viac ako len vypísať recept na drahé lieky, ktoré nakoniec aj tak nepomôžu. A poznám pár ľudí ktorým takýto liečiteľ pomohol. Môžem sa teda opýtať. Resp. s jedným mám aj ja skúsenosti ale je to skôr akupunktúra a ešte s jednou, ale to ti skôr do TS napíšem ak chceš
@jazzanova Mozes budem rad za vsetky rady a tipy . Samozrejme, ze mam skusenost taku, ze mi niektori liecitelia nepomohli. Ale vzdy lepsie ako do seba dat akekolvek antibiotikum. Volakedy som tiez slepo veril doktorom. Ale mam napr. skusenost, ze mi doktorka povedala: patrite medzi 2% ludi, ktorym na pricinu nikdy neprideme, budete musiet do konca zivota brat lieky. Bol som u liecitelky a vualaa zdravy ako ryba, ochorenie zmizlo. Bohuzial s konkretnym problemom, ktory mam teraz mi nepomohla.
@antifunebracka tu na Taiwane kopu ludi chodi na akupunkturu a cinska medicina je tu vseobecne velka vec. Tie veci funguju uz starocia (mozno tisicrocia) a vo vela pripadoch aj lepsie ako zapadna medicina, ktora povacsine riesi len priznaky. Ale je pravda, ze na Slovensku by som k nejakemu mastickarovi asi nesiel.
Určite viac ako ihličky od šikmáčov @tommyhot Akupunktúra nemá absolútne žiadne preukázané účinky, to do seba rovno môžeš napichať ihlice na pletenie starej matere.
@antifunebracka Mal som zatuhnuty sval na chrbte, ktory ma pri sedeni bolieval a casto sa zapaloval. Maserka mi povedala, ze masazou sa to zmierni minimalne, ze na to treba bankovu masaz. Bolelo to jak svina ale s chrbtom nemam ziadne problemy a uz vyse roka som bez zapaleneho svalu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja s tebou úplne súhlasím! A stále sa mi to len a len potvrdzuje, že lekárom by som sa mala vyhýbať čo najväčším oblúkom. Napríklad včera, ked som sa konečne znova po vyčkaní milion rokov na termín konečne dostala k lekárovi, ani mi nebol schopný odpovedať na jednu otázku. 3 krát som sa to opýtala. Vždy radšej zmenil tému. Nakoniec odpovedal veľmi nejasne. Ja som sa už potom len smiala na tom. Ale je to dosť smutné. A nie je prvý. Tento problém riešim vyše polroka a nikto mi nie je schopný povedať viac ako len vypísať recept na drahé lieky, ktoré nakoniec aj tak nepomôžu. A poznám pár ľudí ktorým takýto liečiteľ pomohol. Môžem sa teda opýtať. Resp. s jedným mám aj ja skúsenosti ale je to skôr akupunktúra a ešte s jednou, ale to ti skôr do TS napíšem ak chceš
@tommyhot Akupunktúra nemá absolútne žiadne preukázané účinky, to do seba rovno môžeš napichať ihlice na pletenie starej matere.