No tak najlepšiu, ja mám len proste spolužiačky ktoré sú v pohode a som spokojná, žiadnu najlepšiu kamarátku medzi nimi nemám. A však normálne, sa začni baviť s niekým, prisadni si k nejakej spolužiačke ktorá sedí sama a možte vykecávať.
nehľadaj silou-mocou... ona si ťa nájde alebo resp. nájdete sa. najprv musíš spoznať ľudí, ktorí budú denno denne okolo teba a potom sa už aj tá "najlepšie kamarátka" nájde
ale no, treba sa prihovorit k niekomu nemusí to hned zacat kamaradstvom, ale hlavne budte sami sebou a lahsie to pôjde.. hlavne sa neuzatvarajte do seba, lebo to poznám a dopadne to velmi zle na psychiku
@trdelniiiq hm to fakt? a koľko už spolu chodite do triedy?
tak ako ja som si tam tiež našla nejakych ludi s ktorymi som sa bavila na začiatku a bavim sa s nimi aj doteraz ale vtedy to ešte neboli taki dobri kamoši.. a veľa novycho ľudi som spoznala, s niektorymi som sa prestala baviť atď. ale to až čas ukáže s ktorými si rozumieš a s ktorými nie
@veroniques mozu ta ucit ze clovek je tvor spolocensky, ale vzdy sa najdu vynimky (kamaratov nemam lebo mam okolo seba nevhodnu spolocnost=ludia s IQ nizsim ako ich vek)
Po 2 týždňoch som ani ja nemala nejakých úžasných kamarátov zlomilo sa to po mesiaci a až vtedy som zistila, akí sú super. Ale napríklad s mojim najlepším kamarátov som sa asi 3 mesiace nemala rada, potom sme sa raz porozprávali a odtvedy je to môj najlepší kamarát. A s ostatnými to prišlo tak samo, samozrejme to trvalo viac ako 2 týždne.
A sú tam takí, ku ktorým som si cestu ešte nenašla, ale ved uvidím, ešte sme spolu len 2 roky
@janehonda no toto máš pravdu aj ja keď som bola v tvojom veku boli svine, ale musíš sa aspoň skusiť premôcť aby si nebola samá jedným uchom dnu druhym von ja som tiež toto robila čo ty a potom som mala depky z toho, že akí su zlí a tak.. tak potom som sa prihovorila a išlo to ľahšie aj keď to boli zlí ľudia
mne trvalo rok, kým som spoznal všetkých ľudí z môjho odboru na výške, nemal som nejak potrebu sa s nimi zoznamovať, vždy som pozdravil a koniec, s jediným s kým som sa zoznámil už na zápise bol spolužiak, keďže sme tam jediní chalani a 18 dievčat mi dalo zabrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Normálne, spoznávaj ľudí...
Ja mám také skúsenosti, že z ľudí, ktorých som vážne neznášala a strpčovali mi život sú teraz moji najlepší priatelia (Ľúbim ťa zemiačik môj ♥)
tak ako ja som si tam tiež našla nejakych ludi s ktorymi som sa bavila na začiatku a bavim sa s nimi aj doteraz ale vtedy to ešte neboli taki dobri kamoši.. a veľa novycho ľudi som spoznala, s niektorymi som sa prestala baviť atď. ale to až čas ukáže s ktorými si rozumieš a s ktorými nie
A sú tam takí, ku ktorým som si cestu ešte nenašla, ale ved uvidím, ešte sme spolu len 2 roky