športová fotografia je finančne najnáročnejší typ fotenia, osobne by som nehľadal foťák, ktorý spraví 10 a viac snímok za sekundu, no ja som pri športe nad 5 ešte nešiel
ak chceš silou mocou kompakt, tak vyber s vymeniteľnými objektívmi, ale na takéto použitie by som vzal jednoznačne použitú zrkadlovku s kvalitnými sklami v rámci možností, ktorá na tom bude lepšie » foto.bazos.sk/inzerat/4761331... aj keď je to nad limit, bude sa to dať zohnať
@krasomil s tamronom 18-200 na hracov nezaostri v adekvatnom case, ani keby to bola futbalova liga invalidnych dochodcov. s tymto (a kludne aj dvojnasobnym) rozpoctom by som stale siel skor do profi kompaktu. v praxi skusenost nemam, ale som si na beton isty, ze to bude ostrit rychlejsie ako low end dlsr s low end tamronom, pricom kvalita fotiek bude pri najhorsom porovnatelna.
feraz citam, ze sony, fuji a olympus maju na high-end kompaktoch fakt premakany autofocus. nechce sa mi v tom velmi hrabat, lebo kompaktov je na trhu fakt pozehnanie, ale takto z brucha ti mozem poradit napr. Sony Cyber-shot RX100, Fujifilm X30...
@3 Ja mam Fujifilm X10 a stiha fotit (za normalneho svetla fakt bez problemov) psy v pohybe, takze by mohol vyhovovat, len teraz stoji uz tusim viac ako 300. Pred rokom presne sme ho kupovali za 240
on má režim,že šport a vtedy má rýchlejší autofocus napr ako zaprdený eos 100d a jemu podobné. a maš tam dosť slušny optický zoom , taká prijemná náhrada ked sa ti nechce investovať do zrkadlovky lebo tam su tie teleobjektivy velmi drahé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak chceš silou mocou kompakt, tak vyber s vymeniteľnými objektívmi, ale na takéto použitie by som vzal jednoznačne použitú zrkadlovku s kvalitnými sklami v rámci možností, ktorá na tom bude lepšie
» foto.bazos.sk/inzerat/4761331... aj keď je to nad limit, bude sa to dať zohnať