Viete mi poradit prosim vas niekto teenegersku knihu v ktorej by sa prelinali napr: laska, crazy zazitky s kamaratmi, alkoholove zazitky , nejake haluzove prebehy, trapasy, nieco do zivota, nejake motivacné príbehy, moze byt aj sex. Proste nejaka teeneg
@sarah_whiteflower Denník princeznej, tam nie je alkohol, to som čítala ko 10ročná ani sexu tam veľa nie je, len ona vkuse rieši, ako chce sex, ale vlastne nechce je to vlastne fest pičovina
@sarah_whiteflower vieš, ale na čo chce čítať knihu, keď chce čítať hento? nech si stiahne všetky Prci prci prcičky ...to má aj rýchlejšie a plnéééé obrázkov
hm neviem či by to splnilo tvoje predstavy ale Pád je vynikajúca kniha je to síce také trošku fantasty ale veľmi sa mi to páčilo už sa teším na druhú časť keď ju budem mať
určite táto. je to autobiografický román 16ročného chalana, čítala som to v puberte, veľmi dobré, svieže, teenagerské, presne také aké asi chceš len neviem, či to zoženieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A prečítaj si Denník princeznej
@purenarcissism Ja neviem, ja som to čítala strašne dávno, tak už si to nepamätám, ale žiadna kolosálnejšia blbosť mi pri tej otázke nenapadla
Ďalej odporúčam "Mládí v hajzlu" a knižnú verziu seriálu Skins
Prajem príjemné čítanie
Inak už je aj pokračovanie...
o sexe, alkohole a písane teen jazykom je jednoznačne Kto chytá v žite..
a teen so zážitkami a tak je Denník punkovej princeznej od D. Ponechalovej
určite táto. je to autobiografický román 16ročného chalana, čítala som to v puberte, veľmi dobré, svieže, teenagerské, presne také aké asi chceš len neviem, či to zoženieš...