dôvodov je viacero - buď sa mu nepáčiš a chce dať tomu čas aby si v tebe našiel niečo čo bude ľúbiť, alebo aj napriek tomu že ťa ľúbi má očividne nejakú prekážku a rád by počkal kým ju nevyrieši...
bože, ten ťa jak motá... práve si je vedomý toho že ťa môže mať kedykolvek... (možno sa mýlim a on je mužsky unikát čo potrebuje čas na lásku, no dosť o tom pochybujem... skôr si myslím že pre neho nie si jediná, ale ako som písal možno sa aj mýlim... koniec koncou uvidíš sama...
máš si o tom myslieť to, že teraz necíti to, čo by si chcela, aby k tebe cítil a touto vetou ťa len taktne odmietol alebo by ťa aj chcel mať rád, len na to fakt potrebuje ešte nejaký čas....zbytočne ho nevyhľadávaj, netlač naňho, nech má sám šancu zistiť, či mu chýbaš alebo nie....ty si zatiaľ nechaj otvorené zadné dvierka, veľmi sa na tú druhú možnosť nespoliehaj a daj šancu aj iným chlapcom, ktorí ten čas nebudú potrebovať, lebo takto sa čakaním možno pripravíš o niečo, čo by fakt stálo za to a bolo stokrát lepšie ako s týmto dotyčným...
ja som to svojmu priatelovi tiež povedala ked som ho nechcela..ten čas bol 4 mesiace..boli sme spolu každý den ale nič som k nemu necítila..ale potom už bolo všetko ok.takže daj tomu čas a bude to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
keď máš fakt 20 a nie si na deti tak sa mu nepáčiš, alebo nie je pripravený na vztah s tebou. Už by mal mat nejaký vek.
bože, ten ťa jak motá... práve si je vedomý toho že ťa môže mať kedykolvek... (možno sa mýlim a on je mužsky unikát čo potrebuje čas na lásku, no dosť o tom pochybujem... skôr si myslím že pre neho nie si jediná, ale ako som písal možno sa aj mýlim... koniec koncou uvidíš sama...