Pohyb:Cvičila som 2x 30day shred, druhý krát som cvičila už len druhy a tretí level. Zo začiatku som (druhy mesiac myslim) cvičila každý deň a potom to striedala, jeden deň s julian michels a druhý deň niečo na fit lopte.
ono je to strasne super, ta jillian, ale tak zjavne nemas moc z coho rapidne chudnut... lebo keby si mala tak to vidis... ja som naopriklad potohe pri tom chudla aj sa mi spevnilo cele telo, proste zas nemozes ratat so zazrakom...
@ssnehulienka ale mám s čoho schudnúť ver mi, len sem svoju vahu nenapisem lebo mi tu nie rady budete dávať všetci ale ešte písť nejaké narážky ktoré by mi dobre nepadli ako-tak už tích ludi poznam ...tak preto. mám s čoho schudnúť len uz neviem ako a neviem preco to neide
@candy36 tak jem kadejaké ovocie. neviem fakt je to také zlé? stým ovocím myslím? "normálne obedy" sú také ako moje mama napr. navarí, čiže nič špeciálne diétne,zdravé alebo neviem aké. občas si dám nejaký šalát a také blbosti... ale tak nemyslím si, že je to nejak hrozné stými obedmi..:
@gabrissska neviem, veď obeduj čo chceš, ale nemala by si jesť vyprážané, olejové,a pod. a skús viac zeleninu než ovocie. a ak už fakt chceš to ovocie tak čerstvé, nie sušené, nie kompót, nie čokoľvek iné
@candy36 nevravím no, že silou mocou chcem to ovocie ale ja neviem čo mám také jesť. pre mňa bol dosť problém aj nejesť toľko pečiva a tak. a zas nemám čas na robenie si takých fajných šalátov a také tie zdravé jedlá, ktoré vidím kadekde po ww stránkach.a u nás doma také nikto ani neje čiže nitko také "prkotinky" zdravé nekupuje tak neviem.
a skopírujem to čo som už dnes do jednej témy písala.. možno ti to pomôže "- pitný režim by mal byť cca 2 litre denne čistej vody, príp. nesladené čaje... ešte by som odporúčala ako prvé ráno vypiť minimálne 300 ml čistej vody - nakopne to metabolizmus
- strava - jesť by sa malo každé 3-4 hodiny menšie porcie... doobedu viac sacharidov (ak sa nevieš zbaviť sladkého tak ho jedz na raňajky) ... na obed normálnu teplú stravu... a v poobedňajších/večerných hodinách treba konzumovať skôr len bielkoviny a zeleninu...
.. namiesto bieleho pečiva celozrnné.. namiesto bielej múky špaldová... namiesto bežne používaného oleja radšej olivový (ale vyprážanému sa treba skôr vyhýbať)...atď...
.. nepreháňať to so soľou - zadržuje vodu v tele..."
meraj sa.... neváž... lebo svalstvo je ťažšie ako tuk... napr. ja keď som pred dvoma rokmi schudla 5 kg a potom začala cvičiť tak som tych 5 kg pribrala s5 ale veľkosť oblečenia som mala rovnakú a ba na niektorých miestach som bola užšia...ba aj pevnejšia
a robíš HIIT? ... dam ti jedno take tkoré sa dá zvládnuť...
a ja striedam že jeden deň cardio, ďalší HIIT, keď mám telo moc unavene tak len nejaké cviky a strečing...a čakám super efekt lebo HIIT síce trvá aj o polku menej ako normalne cardio... ale je to zaberak neskutočný
@gabrissska nie je začo.. a ešte keby si chcela tak skús wourkouty od Zuzky Light.. nájdeš na youtube... je to na princípe HIIT ako ti tu hodila video lawey... a myslím, že je to dosť účinné
@gabrissska vyjadrím sa ešte k tomu najideálnejšiemu času na cvičenie... konkrétne Jillian radí cvičiť každý deň v tú istú hodinu... (a je viac menej jedno kedy).. telo si na to navykne a začne produkovať hormóny, ktoré zaručia lepší výkon pri cvičení... jednoducho nemá útlm, ale je v "plnom nasadení".. a ešte by sa vraj nemalo cvičiť keď si hladná.. tj tak nejak cca 1,5 hod. po jedle a 1 hod. pred jedlom ... ale niekto zas odporúča cvičiť hneď ráno (čo sa mne neosvedčilo)...
@gabrissska hlavne nejec vecer napr. po takej siestej pi len vodu alebo caj proste nic sladke D ked to vydrzis niekolko tyzdnou tak zarucene to pocitis
@wonderlua noo pijem stále čistú vodu z kohútika alebo neperlivú minerálku bezohladu na diety, cviky chudnutie a neviem čo haha a + pijem čaj jeden zázračný čaj pravidelne každý deň po večery bez cukru ,ktorý je tiež nejaký specialny či čo
@estrella5 to ráno by som brala to by bol super štart do dňa podľa mna.ale to sa mi akosi nechce tak skoro vstávať. v lete som chodila na ranné plávanie o 6-pol8 a bolo to super no teraz je to náročnejšie. takže dám na jilian že v tú istú hodinu... ď
@lawey no len škoda, že behať sa mi veľmi nechce a keď som sa aj na pár ráz premohla tak bars veľa nenabehám ale možno vyskúšam ked budem mať o 1kg menej haha
Chudneš, len na váhe uvidíš prvé týždne viac, než si mala pred tým, než si začala aktívne cvičiť Preto je dobré mať váhu, ktorá ukazuje aj pomer tuku a svalov v tele. Nie je to samozrejme presné, ale orientačne to stačí a kúpiš ju za dvacku hocikde...
ja som za 2 mesiace schudla 8 kíl a to tak , že som úplne prestala jesť sladke , žiadne sladené nápoje len čistá voda.. každý deň som sa chodievala korčuľovať minimálne 2 hodky a potom večer som ešte zhruba hodinu cvičila ( cviky som našla na nete väčšinou na brucho ) .
No teraz mám problém lebo som zase pribrala nejaké 3 kilá kedže som začala zanedbábať aj cvičenie a občas som aj nejakú tú sladkosť zjedla
teraz idem znova začať a chcela by som Insanity .. mám stým niekto nejaké skúsenosti? je to účinne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
p.s.: stale je tu moznost Insanity
btw, čo sú to "normálne obedy"?
@candy36 tak jem kadejaké ovocie. neviem fakt je to také zlé? stým ovocím myslím? "normálne obedy" sú také ako moje mama napr. navarí, čiže nič špeciálne diétne,zdravé alebo neviem aké. občas si dám nejaký šalát a také blbosti... ale tak nemyslím si, že je to nejak hrozné stými obedmi..:
jasné jem čerstvé a ďakujem za radu.
cvičenia od Jillian sú aj na spevňovanie, ale aj na chudnutie (vlastné skúsenosti).....
- strava - jesť by sa malo každé 3-4 hodiny menšie porcie... doobedu viac sacharidov (ak sa nevieš zbaviť sladkého tak ho jedz na raňajky) ... na obed normálnu teplú stravu... a v poobedňajších/večerných hodinách treba konzumovať skôr len bielkoviny a zeleninu...
.. namiesto bieleho pečiva celozrnné.. namiesto bielej múky špaldová... namiesto bežne používaného oleja radšej olivový (ale vyprážanému sa treba skôr vyhýbať)...atď...
.. nepreháňať to so soľou - zadržuje vodu v tele..."
@candy36 veru mám ale ja bars veľké nákupy nenarobím haha ale asi budem musieť
a robíš HIIT? ... dam ti jedno take tkoré sa dá zvládnuť...
a ja striedam že jeden deň cardio, ďalší HIIT, keď mám telo moc unavene tak len nejaké cviky a strečing...a čakám super efekt lebo HIIT síce trvá aj o polku menej ako normalne cardio... ale je to zaberak neskutočný
a kedy je podla vás najideálnejší čas na cvičenie? aby to bolo aj účinné. lebo mám pocti, že aj to je dosť dôležité vedieť.
aj to insanity mi príde celkom zaujímavé čo som pozrela
@estrella5 to ráno by som brala to by bol super štart do dňa podľa mna.ale to sa mi akosi nechce tak skoro vstávať. v lete som chodila na ranné plávanie o 6-pol8 a bolo to super no teraz je to náročnejšie. takže dám na jilian že v tú istú hodinu... ď
ja som sa rozhodla, že budem jesť tak o 7 večer a cez týžden budem chodit spávať o 1
» www.4shared.com/folder/A-PhKn-x...
a potom torrenty, ak ti to niečo hovorí...
@whisper skúsim, snáď to stiahnem, vďaka.
No teraz mám problém lebo som zase pribrala nejaké 3 kilá kedže som začala zanedbábať aj cvičenie a občas som aj nejakú tú sladkosť zjedla
teraz idem znova začať a chcela by som Insanity .. mám stým niekto nejaké skúsenosti? je to účinne?