Už mám zničené vlasy od žehlenia...chcelo by to pauzu alebo žehlenie uplne vynechať len brčkavé vlasy nosiť nechcem. Niesú to dáke extra brčky ale vlny . neviete nejaké fonty čo mám robit aby som ich mala rovné? rozne sprostosti, hoččo poteší m
aj ja mam znicene.. ak ich mas aj dolamane to nevratis, to proste odstrihni potial kde ti zacinaju zdrave, nech ti aspon rastu..
skus kondicionery na znicene vlasy, kondicionery v spreji, mne sa najviac zamluva kokosovy kondicioner od swiss-o-par a stoji 2 ecka a este kondicioner v spreji od gliss-kuru.. pokup si masky a skusaj co sadne tebe, good luck..
podľa mňa vypusť silikóny vo všetkom, odstrihni z nich a začni sa o ne starať kokosový olej na koce, kadejaké zábaly, prírodnejšiu kozmetiku a vlasy sa ti odvďačia len to netrvá dva dni napraviť takú skazu (osobná skúsenosť) ... a skús nežehliť, prípadne len vpredu pramene, ja to tak robím,ale vlasy ostatné mám pekne vlnité a zdravé. Good luck
ale ja som sa nepýtala čo mi pomože na zničené vlasy DDD...ja kondicionere..kondicionery?? to je ejdno..ale používam ich..len že daku fintu aby boli rovne bez žehlenia a na to nič ale dakujem
Ja mam rovné vlasy bez žehlenia , ja tento problém nemám ale kamarátky ktoré maju trocha vlnité vlasy tak to robia tak , že vlasy ťahajú hrebeňom a sušia fénom smerom na dol stále rovno..Chápeš ako to myslím? A predtým si nato dajú dáku gebuzínu od nivei , dačo na rovné vlasy . Skús sa nato opýtať v drogérke lebo neviem ako sa to volá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
PS : Skús prípravky pred žehlením ....
Ja som si nakúpila veľa rôznych prípravkov na vlasy.... a pôvodná kvalita sa vrátila ...
aj ja mam znicene.. ak ich mas aj dolamane to nevratis, to proste odstrihni potial kde ti zacinaju zdrave, nech ti aspon rastu..
skus kondicionery na znicene vlasy, kondicionery v spreji, mne sa najviac zamluva kokosovy kondicioner od swiss-o-par a stoji 2 ecka a este kondicioner v spreji od gliss-kuru.. pokup si masky a skusaj co sadne tebe, good luck..