Poradte mi rozhodnúť sa, čo sa týka zrkadloviek aký máte pohľad na značku Canon a Nikon ktorý a prečo ?
Neviem vôbec na ktorú sa mám zamerať značku, môj pohľad doteraz čo sa týka vzhľadu z vonku bol taký že Canony mi prišli ako lacné plastové krabičky aj ked z vnútra môžu byť výkonnejšie prišli mi veľmi lacné neviem možno tým plastovým lahkým telom, a zase
každý ti inak poradí ... treba si vybrať podľa svojich potrieb a poprípade pozrieť recenzie ... brat si nedávno kúpil Canon D7100 + dve ,,skla,, a je spokojný
konkretne modely ťa nezaujímaju, skôr značky... okej lenže vieš o tom že obe značky maju svoje pre a proti a záleží práve od konkrétneho modelu? lebo model X od canonu môže byť mega kvalitný za dobrú cenu a model Y od canonu môže byť na úrovni obyčajného lacného kompaktu... to isté platí pre Nikon... a Canon môže mať plastový obal ale aj kovový (záleží od modelu)... ono je to vlastne celé len o tom, komu čo viac vyhovuje. Mne osobne Canon, ale vieš ako sa vraví, 100 ľudí...
U mňa rozhodne nikon Ale nemám na to nejaký extra dôvod... Nikon mám, som s ním spokojná , mala som canon a nebola som spokojná ... ale závisí od toho ktorý typ máš/chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov