Ahojte Poraďte mi, prosím, nejaké dobré dielo, ktoré ste čítali (najlepšie romantizmus) od jedného z týchto autorov - Georges Sand, H. de Balzac, Stendhal, G. Flanbert, E. Zola, G. de Maupessant, Baudelaire, Hugo, Verlaine alebo Raimbaud. Ďakujem
A taktiež , prosím vás, ak by ste mi mohli poradiť aj nejakú súčasnú knihu od akéhokoľvek autora , akéhokoľvek žánru. Nejakú, ktorá vám niečo dala a stojí za to si ju prečítať. veľmi by ste mi pomohli Ďakujem
Sériu kníh Zaklínač od Andrzeja Sapkowskeho. Skvelé, magické, bojové, tajomné, sexuálne na zamyslenie diela. Žáner podobný Game of Thrones. Nič lepšie som nečítal.
@4 Kvety zla sú pekné, tie si prečítaj .. Václav Jamek odporúča čítať v originály tak ak vieš dobre po francúzsky tak si prečítaj po francúzsky.. ja neviem.. tak som si po slovensky ....
...
Ehmm nenapísala si to nejako divne?... väčšina autorov ktorých si vymenovala sú buď realisti alebo patriaci do literárnej moderny .. a jediný romantista je Hugo .. tak prečo chceš najlepšie z romantizmu .. keď tu máme tri smery ...či som nepochopil asi tomu dodatku najlepšie romantista ..
....
zo súčasnej Baricco - Oceán more,
Od Balzaca stojí za prečítanie kniha "ztracené iluzie". Slovenskú verziu som nenašiel. Ak nemáš klubovú kartu, tak môžeš využiť zľavu na » www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čakal som, kde to budem môcť napísať
Baudelaire - Kvety zla
...
Ehmm nenapísala si to nejako divne?... väčšina autorov ktorých si vymenovala sú buď realisti alebo patriaci do literárnej moderny .. a jediný romantista je Hugo .. tak prečo chceš najlepšie z romantizmu .. keď tu máme tri smery ...či som nepochopil asi tomu dodatku najlepšie romantista ..
....
zo súčasnej Baricco - Oceán more,