Intouchables (2011). Podmanivý, silný príbeh so všetkým - od miliardárov cez černošské getá až po slzy smiechu aj dojatia. Zaujímavý mix, ktorý napriek svojmu komerčnému rázu má výnimočnosť a krásu - ako obsahovú tak aj z odbornej stránky filmu.
z akčnejších stojí zato Nolanov najnovší Batman (Batman: The Dark Knight rises (2012)
z hororov som nič dobré z posledných rokov nevidel, ale zo starších stojí za to Hide and seek(Hra na schovávačku (2005) s De Nirom, alebo Room 1408 (2007)...
z filmov o vzťahoch - jedinečná, vynikajúca konverzačka odohrávajúca sa v jednej miestnosti - Carnage (2011)
z biografií - Gainsbourg (2010) - vysoko odporúčam, krásne dokreslený život veľkého, aj keď možno málo známeho umelca
z rozprávok - Coraline (2009-2010?) alebo Hugo (2011)
komédie moc v poslednej dobe nesledujem, ak mi niečo zíde na um, pripíšem...zatiaľ takto poskromne z každého rožku trošku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
macik
zem bez zakonu
Obřad - w/Hopkins
The Woman in Black. :33
alebo Diktator
z hororov som nič dobré z posledných rokov nevidel, ale zo starších stojí za to Hide and seek(Hra na schovávačku (2005) s De Nirom, alebo Room 1408 (2007)...
z filmov o vzťahoch - jedinečná, vynikajúca konverzačka odohrávajúca sa v jednej miestnosti - Carnage (2011)
z biografií - Gainsbourg (2010) - vysoko odporúčam, krásne dokreslený život veľkého, aj keď možno málo známeho umelca
z rozprávok - Coraline (2009-2010?) alebo Hugo (2011)
komédie moc v poslednej dobe nesledujem, ak mi niečo zíde na um, pripíšem...zatiaľ takto poskromne z každého rožku trošku
Freedom Writers,
Watchmen,
The Hitchhiker´s Guide To Galaxy... a tak