Ahojte, potrebovala by som poradiť s jednou vecou...mám na nohe ( nad kolenom) väčšie materské znamienko a chcela by som vedieť, či máte nejaké nápady ako ho skryť...poteším sa dobrým nápadom...dik
Sukne/kraťasy nosiť nemôžeš, zo zdravotného hľadiska, alebo nechceš, lebo sa bojíš, že ti ho niekto uvidí? Lebo ak je to len z estetického hľadiska tak sa vybodni na to, čo si myslia druhí. 90% ľudí sa ti na nohy pozerať nebude a keď aj tak to nie je dôvod, aby k tebe preto menili postoj.
Zo zdravotného hľadiska by nebol problém ,ale nenávidím tie pohľady ja viem , vám sa to zdá hlúpe , ale keby ste mali niečo podobné, tak by ste to tiež nechceli
Nedá sa to chirurgicky odstrániť.Bola som pred 2 rokmi u dosť dobrého doktora a povedal mi , že odstrániť sa to bude dať až keď budem mať 20r a technika trochu pokročí .....dosť na hovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ci co mas v oblube minisukne?
Neviem síce odkiaľ si, ja som bola vo Veľkom Bieli a tri ma vyšli 15 eur