Poratíte prosím nejaké dobré filmy s drogovou tématikou?
trainspotting, requiem for a dream, blow, fear and loathing in las vegas, my deti zo stanice zoo, spun, enter the void, thirteen, traffic, alpha dog, how high - tieto ma napadajú čo som už videla. nájde sa ešte niečo dobré?
som v štvrtej sérií a strašne obdiivujem toto, ja by som si nevedle predstaviť že z takej jednoduchej témy sa dá vyťažiť také napätie v každej časti, prosot fakt super seriál
Este som videla jeden, velmi dobrý. Islo o tom ze jeden chalan sa diloval drogy, zastreili ho na zachode a on sa ako duch vznasal nad mestom a sledoval pribehy inych ludi a cele je to tocene vrchu. Nemozem si spomenúť na názov
hm vlastne jediny film co poznam o drogach (teda okrem nejakych usa kktin kde pasuju drogy nejaky gangstri) je cesky film Perníková věž a to je take trosku prehnane podla mna taka blbost no aj majster tesar sa utne lebo inak su ceske filmy skvele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
som v štvrtej sérií a strašne obdiivujem toto, ja by som si nevedle predstaviť že z takej jednoduchej témy sa dá vyťažiť také napätie v každej časti, prosot fakt super seriál
odporúčam túto knihu viac ako 420 filmov + ku každému máš napísane čo presne sa v ňom nachádza (LSD, joint, kokain, heorin, trava atd.)
Este som videla jeden, velmi dobrý. Islo o tom ze jeden chalan sa diloval drogy, zastreili ho na zachode a on sa ako duch vznasal nad mestom a sledoval pribehy inych ludi a cele je to tocene vrchu. Nemozem si spomenúť na názov
» www.csfd.cz/film/278020-pik...
+ možno tak veľmi okrajovo » www.csfd.cz/film/43073-21-g...