Iné Samsung-i nemusia byť také shitné ako ten môj, čo stále len trucuje a hádže sa o zem.. Darmo mu dohováram nech sa nechová ako Emo, ale nepočúva. Možno iné sú "rozumnejšie"
Konstrukcne a dizajnovo apple. Podla os sa to uz urcit vseobecnejsie neda, kedze tam sa uz do popredia dostavaju osobne preferencie pouzivatela a kazdemu vyhovuje nieco ine.
Nokia a Apple kedze mam Nokiu 925 a sestra ma iPhone takze viem vo co go z konštrukčnej aj z softverovej sránky. Mal som HTC ake koli blbnutiu androidu som ho vyhodil.
ja mám Samsung už 4 roky, padol mi z balkóna, vykúpal sa, vyváľal sa vo vode, hral sa s ním aj môj pes a ešte stále v pohode funguje, síce sa niekedy zasekne, ale na to čo všetko si prežil ...
A baterka mi vydrží aj vyše týždňa
Ale samozrejme nie je to smartphone
ťažko povedať možno nejaký výrobkca satelitných telefónov do extrémnych podmienok by uľahodil každému ... no ja sa uspokojím s akýmkoľvek telefónom na ktorom je wifi vyššia kapacita batérie, GPS, rozpoznávač hudby, mám len starší samsung no som spokojný na to čo už všetko prežil je viac ako vhodný
Apple...mal som symbian, Android, Nokiu, Huawei.. poznal som ludi s HTC..vsetko je to brak.. vela ludi poznam, co ma Aplle..nikdy nanho nestazovali..robim to iste..prechadzam na Aplle..aj ked je to drahe..ale hardware-ova vybava za to stoji..mozete mat Huawei..lacne mobily..ale pokial to bude mat slabu hardware-ovu vybavu, vzdy vam to bude sekat, padat a mrznut system..uz pri pisani s klavesnicou na obrazovke, ci obycajne chcenie si pozriet fotky v albume.
@misiak182
Za prvé nemôžeš porovnávať telefón za 200e a telefón za 600e a za druhé záleží aj na tom aký je človek IT talent a do akej miery je ochotný sa s telefón pohrať.
Osobne by som IPhone nechcel, je síce pekný a plynulí ale je drahý a ITunes otravný. A chýba mi tam pocit slobody ako v Androide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a Sony Ericssony boli tiež nesmrteľné
... a dnešné mobily sú každý na jedno kopyto, všetko shit
Všetky su to isté akurát obal je iný vnútri je stále Čína
Ale vždy som mal rád Nokie.
no dost zalezi pre koho ako a naco
A baterka mi vydrží aj vyše týždňa
Ale samozrejme nie je to smartphone
Ako vseobecne si myslim, ze to bude apple, aj ked tu znacku nemam rad akurat su predrazene
Za prvé nemôžeš porovnávať telefón za 200e a telefón za 600e a za druhé záleží aj na tom aký je človek IT talent a do akej miery je ochotný sa s telefón pohrať.
Osobne by som IPhone nechcel, je síce pekný a plynulí ale je drahý a ITunes otravný. A chýba mi tam pocit slobody ako v Androide.