Isto to nie je len moj nazor, ale v posilke je naozaj super. Vo vsetkom ti pomoze. Mas nervy na niekoho? Chod do posilky. Mas uz vsetkeho dost alebo ta nieco trapi? Chod do posilky. Stve ta frajerka? chod do posilky Chces sa uplne odreagovat? Chod do p
jaaj uz som to pochopil akoze jej tvoja kamaratka chytila cinku do ruky a spadla jej, a prave tebe na nohu. tsss. tak sama treba chodit ved v posilke je vzdy zaujem o zeny
no ja chodim uz 5.mesiac. a bavi ma to stale. casto idem aj 5 krat. vlastne vzdy idem tolko krat. ale jeden krat mam taky ze veslovanie alebo bicykel. inak normal. a neviem ze by ma to prestalo bavit dufam ze nie zatial to tak nevyzera
heeej? to mas na to special izbu? lebo som sa stretol uz aj s takymi recami ze niekto cvici doma a pritom tam ma len jednorucky a stym sa toho moc nacvicit neda
Ja som chodil polroka a potom som bol chory sustavne mesiac a dalsi mesiac som ta ist nemohol a tak som prestal, ale minuly tyzden som opat zacal a je to uzasne, milujem posilnovanie Fakt sa odreagujem a a a citim to na sebe... Uz sa do toho len dostat a bude to fajn
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nikam nebudes musiet chodit...
ale mna tam uz nedostanete..jedine ak sama pojdem...KAMOSKU UZ NIKDY NEBEREM!!!
ta noha bolela..jej pekne dakujem
14. nie len na negativnu proste je radost tam chodit akokeby som sa stal na tom zavisly je to mozne?
Celkom super vec, ale nadsenie ty casom prejde Hlavne ked pridem ustaty od niekal a viem ze mam ist cvicit
A zas nemam rad ked sa to porusuje Ten pravidelny ciklus chodenia
dobry biznis, ludia tam vzdy chodia
30. fu no este nad tym porozmyslam ale tak isto by som chcel tak mat proste ze ist tam kedy chcem. to by som si nemusel ani platit mesacny listok