Prosim Vas, viem, ze to tu nepisem prvykrat - ale stale verim, ze najdem niekoho s podobnym problemom... mal tu niekto znicene vlasy farbenim? Ale tak, ze extremne. Uplne vyschli a nezostala v nich ziadna ta "vlasova vypln", zostal len suchy tvrdy leskly
viete preco tu s tym stale stresujem? lebo uz som vyskusala aspon 10 kadernikov podla naj recenzii, co som nasla..do kozmetiky a kur som dala uz tolko penazi, ze by som mohla lezat dva tyzdne v Karibiku...a stale sa nic nezlepsuje, skor naopak...a je to uz 9 mesiacov...nechcem tu s tym nijako nikoho obtazovat, ja len som fakt zufala a dufam, ze mi niekto bude uprimne pomoct. Ved ste zeny, tak ma snad chapete Ja byt chlap, vezmem ziletku a vsetko si to oholim.
@malcica Skúšala si brazílsky keratín ???...Ten by celkom mohol pomôcť mne asi najviac zo všetkých....A to som si ho robila doma sama a v pohode výsledok..
to si si od 12tich farbila vlasy? radsej nekomentujem
a kopa ludi, co este nie su sedivi, nevedia pochopit, ze farba ktoru maju prirodzenu sa im hodi najviac, preto sa asi s nou narodili a vsak farbite si a potom sa toho uz nikdy nezbavite ani odrastov...
@kajus545 Ja som si ho dala už 2x a vlasy mám omnoho lepšie než predtým ....Ono sa to má aplikovať viac krát ideálne tak raz za 3 mesiace... Byť tebou dala by som si ho mne to veľmi pomohlo však si popozeraj na internete obrázky, recenzie je to dobrá vec Však za skúšku nič nedáš už keď máš tak veľmi zničené vlasy je to aj tak jedno nie ?
keď ti vyrastajú už nahovno vlasy tak skús žrať zinok napr. a kúp si nejakú vodičku na hlavu a tým PRAVIDELNE masíruj, ak ani toto nepomôže a stále ti budú vyrastať nahovno vlasy tak ti už asi nepomôže nič.
To, že si budeš dávať teraz na vlasy masky a oleje nebude mať žiadny účinok, kedže sú tie vlasy úplne zničené, dokážeš to pochopiť? a už to sem nedávaj sto krát prosím omfg
Mne takéto ostali po hustom premelírovaní vlasov, suché a úplne bez života samozrejme každodenné žehlenie vlasov tiež na tom malo svoju zásluhu ... s tak som sa dala podstrihnúť, nie úplne len tie najväčšie vysušeniny mi ostrihala a kúpila si dixi šampon žihľava či breza za 2 evrá + dáku lepšiu masku na vlasy - nie klasickú z drogérie ale napr. ja som mala z Yves Rocher na poškodené suché vlasy a aplikovala som ju 2x do týždňa a inak kondicioner ten som mala z lekárne myslím tiež na suché vlasy A k tomu ešte výživový doplnok zinok + zabudla som na kokosový olej ešte aj ten som používala A vlasy som nechala regenerovať výsledok som nezbadala hned ale až po čase ja som mala ešte aj ten problem, že mi rástli úplne pomaly ... a mojím snom je mať krásne dlhé vlasy teraz je to už o niečo lepšie, neni to zázrak ale už podrástli a nevyzerajú ako slama !! a jojo každé 3 mesiace sa treba podstrihávať ... napr ja dávam dole pol cm držím palce
Niekto je tu zavisly na farbeni vlasov...moze byt aj to ze sa ti vekom stensili vlasy. Kvalita sa meni aj hormonalne nielen starostlivostou. A to zas moze suvisiet so zivotnym stylom, nadvahou. Ono farba nici vlasy a ziadna reklama to nezmeni...neexistuje zeby si vlas pytal farbu...omg...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zaplatíš si , ale vlasy ti zachránia
kolegyna si ho dala a ked jej z vlasou zisiel, boli este horsie
a kopa ludi, co este nie su sedivi, nevedia pochopit, ze farba ktoru maju prirodzenu sa im hodi najviac, preto sa asi s nou narodili a vsak farbite si a potom sa toho uz nikdy nezbavite ani odrastov...
To, že si budeš dávať teraz na vlasy masky a oleje nebude mať žiadny účinok, kedže sú tie vlasy úplne zničené, dokážeš to pochopiť? a už to sem nedávaj sto krát prosím omfg
AKO INAK TI TO TREBA EŠTE POVEDAŤ?!