mám takýto problém. Mobil mám nejaký ten piatok (cca 10 rokov) a vždy som ho nosil a aj nosím v pravom vačku nohavíc a vždy som mal zapnuté vibrovanie. Mohli mi tieto vibrácie za tie roky poškodiť, "zblbnúť" sval tak, že v ňo
vybrovanie urcite nie ani ziarenie,kedze je take male ze nezanecha ziadne nasledky ale krcove zily..ak je to podla teba dost vazne chod k lekarovy..zily niesu sranda
ja mam Notebook stale na bruchu stehnach a pod. mobil stale vo vrecku akurat ľavom a brnia mi občas rôzne svaly ...a stehenny nieje nijakou vynimkou ale aby mu niečo bolo neviem proste maš to len v hlave a krče budu o inom ja ich nemavam ani keď preťažim svalstvo
@elefantt tak to nevies o krcovych zilach moc vela asi nevies krcove zili nemusia byt vzdy viditelne..viditelne su uz ked je to fakt rozsiahle a podla toho tiez na akych su miestach...setre to operovali nejak laserom a ze zo zociatkoch mrvenie,pocit tazkych noh krce a samotne viditelne krcove zily az neskor...ale samozrejme moze to byt aj nieco ine ale radsej by som siel k lekarovy nech do zastavy kym je cas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
t-mobile sa zle stará o svojich zákazníkov!
a inac ja mam po dlhsej chodzi bolavy lavy bedrovy klb.. asi pojdem reklamovat nohavice
@8alexey8 s tým notebookom na kolenách si "uvaríš" guľky a budeš impotent