V škole sa mi podarilo zaškrabnúť si do znamienka (taká malá milá vec čo mám od narodenia) na bruchu, trošku to krvácalo.... a keďže som šikovná, tak som si doma pri vyzliekaní doňho zaškrabla ešte raz, nechápem ako z takej malej vecičky mohlo tiecť tolko
ja by som to riesil asi podla toho, ake velke bolo. ak vacsie, mozno by som sa siel do tej doktorky pozriet. ak mensie, tak nie. ked som bol mensi (14-15 rokov) a mal som akne, jedno sa mi spravilo na znamienku, vypucil som ho, islo z toho celkom dost krvi ale zahojilo sa. a dalsie som asi 5x pocas holenia zaholil a tusim aj odholil, lebo si ho neviem najst a zatial sa mi nic nestalo. cize by som sa orientoval podla jeho velkosti.
ja som si raz doškrábala podobným spôsobom ako v @4 doškrábala znamienko na brade, asi dva týždne som tam mala chrastu ale to som si to stále škrábala pretože ma to svrbelo
znamienka sú rôzne, niektoré sú zákerné a krv z nich keď sa ti rozotrie na čistej pokožke po čase sa ti aj na tom mieste môže vytvoriť podobné uznamienko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov