Ano velakrat ale ja som si to ani nepytala, vzdy sme sa normalne bavili,spoznavali, bavili sa o jeho praci,rodine a zrazu mi random poslal svojho klata. Cringe.
Neviem
Mám nejaké podivné neprijaté správy na IG s fotkami, čo mi IG zakryl, ale ešte som nemala odvahu to pozrieť, čakám, že nejaká kamoška, čo by to prípadne ocenila viac, sa obetuje a pozrie to za mňa
@greenteawithhoney Máš pravdu, pokiaľ nieje úplne frigidná... Väčšinou boli tak nadšené, že si ma radšej hneď zablokovali. Každá svoje nadšenie prejavuje inak...
@james98 to si ta zablokovali, lebo sa do teba po tejto fotke uplne zblaznili. Keby si ta nezablokovali, tak by sa neovladli a rovno by bola svadba. Take mam skusenosti
@livre To je takzvaný naturalizmus. Aj opice si penisy navzájom ukazujú. Samci aby vyjadrili dominanciu a samiciam kvôli tomu, aby vedeli na čo sa môžu tešiť keď zapadne slnko. Máme to v génoch po našich predkoch, späť do pralesa.
@vreskot000 V pohode, aj zo mňa sa stal kresťan postupom času. I keď si tú cestu hladám... S tebou konkrétne nič, len ma zaujímalo, ako to funguje v celibáte v katolíckej cirkvi s týmito vecami.
@james98 celibat je o bezženstve, čiže nežení sa. to nie je len o sexualite, domnievam sa že odnož mníšskych a reholných rádov v ktorých je celibát povinný aj u východných cirkvi každého obradu je o plnom koncentrovaní sa na duchovný život prežívaný z milosti posväcujúcej bez zásahu vonkajšieho sveta. a kedže pre človeka je prirodzené tvoriť rodinu, práve v celibáte ten zmysel pochopili tak, že sa myšlienky na rodinu proste zrieknu. z nejakého dôvodu proste ju nechcú. ohľadom to čo si napísal tomu sa pravdepodobne nevyhne nikto, ale je možné, že mnohí ani masturbáciu nepraktizujú a verím tomu.to je všetko ako prežívaš svoj život a čo kladieš na piedestal hodnôt. a žiaden pud nie je taký silný že sa nedá potlačiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Mám nejaké podivné neprijaté správy na IG s fotkami, čo mi IG zakryl, ale ešte som nemala odvahu to pozrieť, čakám, že nejaká kamoška, čo by to prípadne ocenila viac, sa obetuje a pozrie to za mňa