Zaujal ma tento článok, ktorý prezentuje prácu istého kreatívneho fotografa. Séria fotografií "No seconds" zobrazuje posledné jedlá masových vrahov pred popravou. Čo by ste si ako posledné dali vy?
dobre na tom vidno, kto to ako berie, ja by som mal tak stiahnutý žalúdok, že by som zrejme nedokázal zjesť nič, kým taký Gacy si starosti evidentne nerobil
ako pre koho, niekomu to je srdečne jedno a ešte sa aj na elektrické kreslo teší (ako Albert Fish), niekoho odvaha sa odrazu stratí a s ňou aj chuť do jedla
Neviem čo, ale bolo by toho veľa! A veeeľa mäsa! Až dokým by mi bolo totálne špatne! Poprípade by som si vypýtala fúrik orieškov a začla ich tam šúpať a šupky im hádzala do xichtu! No čo, veľa by mi už nezrobili
som sa dočítal, že niekoho posledné slová boli "I did not get my Spaghetti-O's. I got spaghetti. I want the press to know this!" , lebo nedostal také špagety, aké chcel
ak by som mala mať práve teraz tú poslednú večeru, tak určite nič (som prejedená) ak pred hodinou tak kuraciu polievku a ak inokedy tak kuraciu polievku, kurča s ryžou a hráškom, pečenými zemiakami, mrkvovým šalátom, normálnym šalátom, uhorkovým šalátom, čerešňami, višňami, pomarančový džús a pytahayová voda a ja neviem čo ešte, objednávala by som si do prasknutia potom by ma už ani nemuseli popraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale určite ani to prvé, ani predposledné ani posledné...
bolo by to niečo super, bolo by v tom veľa tuku a cukru a bolo by toho veľa
dobre na tom vidno, kto to ako berie, ja by som mal tak stiahnutý žalúdok, že by som zrejme nedokázal zjesť nič, kým taký Gacy si starosti evidentne nerobil
jesť by som asi nedokázala
aj ja som sa nad tým zamyslela...ale možno za ten čas sa s tým už aj dá zmieriť, a keď dokázali urobiť to čo urobili, toto už pre nich nie je nič..
ako pre koho, niekomu to je srdečne jedno a ešte sa aj na elektrické kreslo teší (ako Albert Fish), niekoho odvaha sa odrazu stratí a s ňou aj chuť do jedla
lasagne ?
ináč často nad tým rozmýšľam koľkých nevinných ľudí popravili ktorí boli len v zlom čase na zlom mieste : /
asi by som sa prežrala na smrť ..