Zdravím vás, dnes som išiel ku mojej novej zubárke kedže tú starú som poslal do teplých krajín, na preventívnu prehliadku. Pozdávalo sa mi že je to celkom milá a teda aj dosť pekná žena. Odporučila mi ju mama. Tak dobre naladený od rána netrpezlivo vyčkáv
no tebe musi dobre jebat z tej jednej vety...no rozmyslaj na co jedine asi mohla mysliet ze co v zivote budes (ne)robit ked mas taky kratky jazyk (teda ak tym VOBEC nieco myslela)
@toxo Ako dotklo sa ma to, znášam kritiku zle, lebo nejako ma ľudia nekritizujú vo všeobecnosti. Ale tak ako sorry ale teraz tam príde niekto z krivými pohnitými zubami a ona mu čo nato povie ? Že zastrel sa ,? Serie ma to. Nikdy nikto mi toto nevyčítal, ani náznakom.
Keď si to tak osobne vsetko beries ani sa nečudujem, že vôbec nevnímaš dvojzmysly. No ja by som s ňou určite ešte aj flirtoval keďže je evidentne nadrzana
@hoperpohroma mám toho dosť natrénované Ja som však skôr "rozmýšľal" z hľadiska artikulovania. Možno to mala na mysli. Nie som komentátor športových novín z perfekcionalistickou top artikuláciu, občas si zaračkujem. Možno keby mi to povedala stará zadubená pani tak by som to mal v piči. Ale atraktívna žena v súkromnej ambulancii, to ma fakt jebe, po ceste z ambulancie som si kúpil 2 kopčeky zmrzky. A nemal som problém. Tak teda ja tomu nerozumiem čo hneď taká reakcia. Celý den mam dosraný kvôli pinde.
@trtken Ja si myslím že viem rozoznať dvojzmysel od neakej urážky. Ale možno to bolo tým že nerozmýšľam kokotom. Možno preto mi taká chujovina že je to "dvojzmysel" nenapadol.A aj keby to bol dvojzmysel. Tak nemá čo flirtovať z pacientmi. Ja som tam došiel zodpovedne na prehliadku a nie na...
mi pride take vtipne ze tu chlapca vsetci davate dolu ale keby to povedala ta zubarka vam tak 85 percent z vas by sa po vyjdeni z dveri pomaly rozplakalo. aspon prejavil svoj pocit a neni chladny a bez emocii. vdaka takym ludom dnesny svet aspon trocha s usmevom na tvari
@laco92 musel som sa uistiť, lebo sa mi nezdalo, aby jeden 21 ročný chalan nezaregistroval takýto dosť zjavný dvojzmysel...v sekunde, keď to povedala, by snáď každý chlap vedel, čo mala na mysli. No nič, každý sme nejaký.
@moonbeam Možno mám iné priority v živote ako len myslieť na sex 24/7 a vnímať každé slovíčko každej ženy a posudzovať tie vety v mojich guliach a detekovať či to bol alebo nebol dvojzmysel. Ja takéto veci mám hlboko v paži.
@laco92 tak zabudni nato, nie fakt!. normalne slusne sa chovaj a ona ti nic nespravi. ide proste o to ze priatel ju uz dlhsi cas nevylizal, alebo to nespravil poriadne (povedzme ze ma kratky jazyk) . nemozes si vsetko brat k srdcu, aj tu na sr beha kopu nespokojnych a zakomplexovanych individui, ale ti rozumnejsi to aspon nedavaju najavo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
prvého zubára zabila žena...
druhý zomrel na aids
tretieho zrazilo auto
teraz hladám nového...
prosím daj mi adresu dotyčnej doktorky, rád ju navštívim
pojde ti zle oralny sex, tak zacni trenovat aspon rukou
ale ze jej drbe tak to je iste
.
a traz vsetci chlapi pred zrkadlom
a celé toto made my day
@forte