Na tuto tému som napísala nieco aj do blogov a vela ludi mi odpisalo a vyjadrilo sa.Ale aj tak mam pocit ze by bolo lepsie keby sme sa všetci zamysleli.Prosim vás napište mi čo si vy myslíte o posmrtnom zivote a prevtelovani duší.
no, ja verím na reinkarnáciu... a posrmrtný život? ja sa nad tým nerada zamýšľam, bo sa občas aj vydesím, nad tým čo všetko by mohlo byť. ty na to veríš?
neveríím tomu veľmi, po smrti je asi niečo také ako keď spííš, ibaže nesníívaš ..neviem, netušíím, ale je to zaujíímavé a straaašne moc by som sa to chcela dozvedieť
Podla mna je to jedno ci je alebo nie je zivot po smrti. Ked aj nejaka reinkarnacia je aj tak si to nebudete pametat ze ste zili zivot predtym alebo nieco podobne tak naco to riesit ked ty aj tak nikto nemoze dat stopercentnu odpoved ??? Neries nezmyselne veci a nezamyslaj sa nad tym, musis zit tento zivot a vychutnat si ho naplno lebo inak len marnis cas nad otazkou na ktoru ty nik neda odpoved. Namiesto toho zamyslania pomoz rodicom, povedz ze ich mas rad alebo priprav frajerovi pekny vecer Urcite to bude prospesnejsie ...
Nahodou ja som clovek spolocensky ktory sa velmi rad zabava a nikdy ked nemusim tak nesedim doma ale chcela som vediet co si myslite ked sa vam to nepaci tak ste tu nemali pisat
Je vela ludi,ktori posmrtny zivot neuznavaju,ale ja tomu verim.Vobec mi totiz nesedi verim v nejaku bytost o ktorej bolo popisane a povymyslane uz az dost.Vsetci vieme,ze Biblia bola napisana clovekom z nie su ziadne dokazy,ze niekto v minulosti si z nas poriadne nevystrelil.POsmtrny zivot a viera v reinkarnaciu mi aspon trochu dava zmysel.Zacala som sa tomu trosku venovat a ked si precitate niekolko knih,mozno aj vam to da zmysel.Mne osobne to dalo vela a najlepsie je,ze som sa prestala bat smrti-na com je vlastne zalozene cele ucenie cirkvi.Je pravda,ze som dost radikalne vysadena proti krestanstvu,takze ked niekto nesuhlasi,kludne to napiste.
POsmrtny zivot je peklo nebo a ocistec...kazdy bude potrstany zato co za hcyby robil v tomto svete a neveril vha..pretoze Boh esituje anije zoadne prevtelovania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
treba zit to co teraz je, a nie riesit to co bude...
ale mozno v nu verime len preto ze si nechceme pripustit ze po smrti jednoducho zanikneme, nebudeme, nebudeme mysliet...zit, dychat...
neviem si predstavit ake by to bolo nebyt...
neverim tomu..asi tak..verim v smrt (zaujimave), ale co bude potom v to ne, pretoze potom uz nie je NIC!!