zdravim... vcera som urobila najvacsiu chybu svojho zivota... povadila som sa s priatelom a v zachvate hnevu som mu vykricala no teda "vypisala" par dost nepeknych veci... hned som to aj olutovala a hrozne ma to mrzelo ale uz sa to nedalo vratit a som mu
Lebo my aj vieme čo si mu napísala... keď si mu vykričala že ti vadí že píše "w" miesto "v" tak to nebude na mesiac ignorácie ale keď si mu napísala že je jebnuté nezodpovedné škaredé decko tak potom je jasné prečo je nasratý a že ho to tak skoro neprejde
na nazov temy by som ti s chutou napisal pouzi papier a utri a zahod ale ako vydim toto je iny problem
..... no samozrejem dost si to pohnojila .... ale clvoek sa vacsinou v hneve neovlada. preto je dakedy dobre sa trochu ovladat ale na poucovanie nie je cas to si si uvedomila uz aj sama. Pockaj par dni alebo aj hodin on sa ti urcite ozve ak ste sa pohadali tak sa odpusti. Ale zasa podla toho co si mu napisala v tom zachvate zurivosti. Ale odpustil ti ... takze uz len cakat on sa ozve neboj mozno
ale no, ak ťa miluje tak sa vráti neboj.Ja už som to toľko krát posral vo vzťahu že až hanba a stále sme spolu stuck_out_tongue:očkaj aké super bude udobrovanie!!!
no tak to je fakt po piči. si ho prezvonila a on nič?! dokonca aj sms mu poslala?! tak to je od neho ozaj úbohé!! ale né. vieš čo, však mu normálne zavolaj, neprezváňaj, nevypisuj debilny a stretnite sa. ak to dvihne., ak nie, tak smola no... ale tak či tak ho to za pár dní prejde
boze vidno ze poniektory z vas neviete co to znamena slovo laska a lubit komenty ako "toto ma byt najviacsia chyba v tvojom zivote?" ma vazne dojali akoze kto nechce pomoct nechapem naco pise... a pre tych co sa mi snazili pomoct skladam jedno velke dakujem a chcem dolozit ze uz sme sa udobrili a je vsetko v pohode a som asi ten najstasnejsi clovek na svete... ak sa ma chce niekto opytat preco tak nech sa radsej ani neunuva lebo take komantare mi len zvysuju adrenalin a ignorujem ich
21@ ano to je pravda to ja nikomu neberiem ale ked niekto napise ze "toto ma byt najvacsia chyba tvojho zivot?" tak to mi vela nepomohol to ani pisat nemusel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
..... no samozrejem dost si to pohnojila .... ale clvoek sa vacsinou v hneve neovlada. preto je dakedy dobre sa trochu ovladat ale na poucovanie nie je cas to si si uvedomila uz aj sama. Pockaj par dni alebo aj hodin on sa ti urcite ozve ak ste sa pohadali tak sa odpusti. Ale zasa podla toho co si mu napisala v tom zachvate zurivosti. Ale odpustil ti ... takze uz len cakat on sa ozve neboj mozno
niekedy sa jednoducho muisia stat aj tie zle veci
pykaj za svoju sprostost, ale pochybujem, ze sa do buducnosti poucis...