Postgraduálne štúdium v Anglicku (University of Birmingham)
Poznáte niekoho, kto študuje alebo chcel by študovať na University of Birmingham? Čo hovoríte na štúdium v zahraničí? Kultúra,jazyk, štúdium, poplatky/štipendiá... Bola by som rada, keby ste mi napísali aj správu, prípadne sa ozvali na FB, aby sme hodili
Začínam tam tento rok, takže zatiaľ veľa skúseností nemám, len by som na tvojom mieste nešla do Birminghamu. Vysoká kriminalita, drogy, priemyselné mesto a škola nemá tiež bohvieakú reputáciu. Dali mi podmienku, že ak zmaturujem na priemer "4.0" tak ma príjmu, čo teda nie je bohviečo. A hlavne je to veľmi na severe, od ruky, takže ak si "letný" človek, môže ťa to miesto dosť zdeptať. Čo sa týka poplatkov, tak postgraduate tak sa to pohybuje od 3000 do 9000 eur ročne.
nepaci sa mi ak chodia ludia z europy studovat napr do anglicka, pretoze z vlastnej skusenosti viem ze tam chodia len studovat len preto aby machrovali pred rovesnikmi "ze ja studujem v anglicku uzivam si zivot a ty studujes na slovensku"...je to nanic a je to trapne...aspon ze na mojej skole sa s tym nemusim stretavat pretoze tam sa nedostane hocikto...
@wayne ja neverim že možeš hentake bludy pisať. ty tvrdis, ze ludia odidu na niekolko rokov o pol europy dalej len pre to, že potrebuju ukazat ostatnym, ze su super. ako prepáč ale z vela tvojich prispevkov vyplyva, ze mas nejake zvlastne komplxy ked nadobudas dojem, ze vacsina veci co ludia robia su robene len preto, aby sa mohli ukazat pred ostatnymi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty