Takže ako som dnes mohla pocítiť hrozne sa potím , ! na tele ani nie ako na tvárikaždých 5 minút som sa musela utierať :/ a ofinu som mala nalepenú na čele ! (nechutné)
neviete nejaký prípravok ktorý by pomohol? ale na tvár...
@yoshie to neries, je to prirodzene, pripadne sa ovievaj..ale v tychto teplotach sa nemusis bat, ze je to nejake nadprirodzene.. a neodporucam ani hladat nieco na "zabitie" potenia.. je to nezdrave...
Ja sa potím ale skutočne extrémne.Údajne pomáha (trochu šalviový čaj).No a ešte prípravok,ktorý kúpiš v lekárni-Driklor.Osobne s ním skúsenosti nemám,ale kamarátka (ona mi ho odporučila) ho chváli.
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
resp. na pocit ti nie je tak teplo, ale strácaš viac vody, ako keby nefúkal
aj ja sa potím na tvári viac ako inde a neviem čo s tým. jedine ostať doma a nevychádzať von
ale fakt netusim co s tym
.............vreckovky....čo iné........
.......apropo, keby niekto vymyslel dačo účinné proti poteniu, chcem to
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Osobne odporucam tento pripravok:
» nepotsa.sk/pripravky-proti...
Dufam, ze moja sprava pomoze.
Lukas B.