Potrebujem napad! Velke prekvapenie pre rodinu s ktorej odchadzam!
Som v USA somtu v host rodine v ktorej som uz skoro 9mesiacov a este dva mesiace budem... Potrebujem napad ako ich prekvapit pred tym ako oddidem nieco specialne zaujmave aby na mna nikdy nezabudli.Prosim viete mi poradit?
Vy ste blbi, ved piste normalne navrhy, nie take blbosti Ale nakoniec musis im to tolerovat, my tu mame uz pomaly polnoc a vy biely den, takze nam to az tak nemysli
Mno ved to by si musela sama vediet, co ich prekvapi, myslim pozitivne, nie? Za ten cas musis poznat ich povahy a svoje moznosti Inak ta oslava nie je az taky zly napad, na to budu spominat
Vylet aj nad tym som rozmyslala ale tak ja nemam auto a minimalne jednemu z rodiny by som o tom musela povedat a to chcem aby bolo prekvapko a ktomu tu nieje co vidiet.....
Preco by zabudli na oslavu? Ved ak kazdemu z nich das daku drobnost na pamiatku, to ani vela na to neminies a to im ostane, a ked to uvidia, tak si spomenu na teba
vies preco by na party zabudli lebo na party chodia casto a netusim ako by som to sama pripravila lebo bez host mamy nemam ako dostat ani len do potravin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skús pre nich urobiť nejakú oslavu, upečieš tortu, každému dáš nejaké darčeky etc.
alebo zorganizuj výlet niekam, do zábavného parku alebo tak.
Mno ved to by si musela sama vediet, co ich prekvapi, myslim pozitivne, nie? Za ten cas musis poznat ich povahy a svoje moznosti Inak ta oslava nie je az taky zly napad, na to budu spominat
Ak im uvaris Bryndzove halusky...
Inak skus im nieco vyrobit, na nete sa najde vela uzitocnych navodov Pripadne im kup bonsaje Ked im neskapu tak to bude zazrak
ale tak za prve striptiz no neviem na ten by sice nezabudli
a ta oslava aj som nad tym rozmyslala ale tak na to zabudnu vies ja im urcite nieco dajne uvarim ale to sa zabuda na take veci
ten bonsaj je dobry napad dakujem
a ta smrt no neviem ako by na to reagovali ale asi nie pozitivne
vies preco by na party zabudli lebo na party chodia casto a netusim ako by som to sama pripravila lebo bez host mamy nemam ako dostat ani len do potravin
jasne ze chcem prekvapit aj zbytok rodiny ale ide mi asi najviac o mamu
hm inak v akom meste si ze tam neni nic na pozeranie ?
akuska: presne nad tzmi fotkami som aj ja rozmyslala
skor neviem co by som mohla tu uvarit
Hrackyyy!