Potrebujem niekoho, kto trošku vidí do cvičenia (brucho konkrétne)
nuž, začala som cvičiť, a zda sa, ze mi to drzi, uz mesiac, a ma to prve vysledky!
Avsak pokusam sa vyriesit vyvstanuvsi priblem a to taky, ze mam pocit, ze sa mi formuje viac-menej len vrchna cast bruska, a mne ide teda primarne o tu nizsiu, tak
v prvom rade je dolezita strava,bez tej sa nepohnes nikde...najprv zmenit stravu a zaradit kardio, vtedy pojde dole telesny tuk aj podkozny (ktoreho odburavanie je tazsie). Potom ti vyjdu na povrch aj tie povestne "tehlicky". Vela ludi nevie ale kazdy mame tehlicky len nam ich nevidno,treba sa snazit dat tuk na minimum potom vystupia a mozes zacat formovat to brucho. That`s all
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
budovať hmota sa nedá "na spodné bruško" aj keď veľa ludí čo cvičí aj viac ako 3 roky si myslí že ano
ak chceš vyformovať, akože zhodiť trošku tuk "v spodnej časti bruška" tak proste rob kardio maj trpezlivosť.
potom si daj riť na kraj postele nohy maj vo vzduchu a tiež rob akokeby sklapovačky ale z vystrenými nohami