omyl, ty potrebujes najdrahsi, "najlepsi" mobil aky je, lebo iny mobil za 150 € nespravi to iste co potrebujes, ee nespravi. Kvalita, funkcie a pod. sa posudzuju vyskou ceny za dany produkt naj. od 300 € vyssie.
@tryptaminedream No hej, len si ho vedieť postaviť , všakže ? Sú aj taký ľudia ale väčšina si musí kúpiť poskladaný, preto mi príde zbytočné uvádzať takéto veci, Iphoney si držia cenu súčiastok tiež na hranici okolo dvoch stovák .
Ak nechceš platiť za značku tak si je fajn objednať Mi alebo Oppo známy má Mi a chváli si dosť, druhý si ho rozbil pri hýrení ale aj on bol spokojný.
@tryptaminedream Dobre,komponenty stoja 5100 KČ
Ale pripocitaj si k tomu,vyrobne naklady-zamestnancov,,,dopravu,dan EU,reklamu + aj nejaky zisk chcem z toho...
LG G2 - teraz ho mam, pri použivani cely deň so zapnutymi datami mam večer okolo 55/60% (pričom spolužiačka ma na SGS4 sotva 35/40% a iPhone by už bol vybity uplne), nemenila by som za nič a z tychto dvoch skor SGS4, pri iPhone dosť platiš za značku a aj vydrž je menšia
@valki pri htc, samsung, apple zariadeniach sa plati za znacku a marketing. asi by inak nebolo mozne kupit stroje na urovni hw galaxy s4 za tretinovu cenu u ineho vyrobcu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mala by si sa naučiť rozdiel medzi potrebujem a chcem :happy:
kolko krat ma drahsi mobil horsie funkcie a vlastne vsetko ako lacnejsi lepsi
"Komponenty Samsung Galaxy S5 stojí 5 100 Kč – 28 % prodejní ceny"
A vyjdrzi ti nabity pri plnom pouzivani tak pol dna.
190eur bez dane a najdes v pohode mobil supu.
Ak nechceš platiť za značku tak si je fajn objednať Mi alebo Oppo známy má Mi a chváli si dosť, druhý si ho rozbil pri hýrení ale aj on bol spokojný.
A z týchto dvoch asi S4 by som bral.
Ale pripocitaj si k tomu,vyrobne naklady-zamestnancov,,,dopravu,dan EU,reklamu + aj nejaky zisk chcem z toho...