potrebovala by som hlavne tych čo mali tento rok minulý rok stužkovu od vas nejake tie texty čo ste rozprávali len chcem vedieť ako to asi vyzerá ... dosť ma tlačí termín takže by ste mi velmi pomohli. Ďakujem..
ano bývajú očividne a to nemame na skole ani posledna trieda... @purenarcissism hm Ďakujem príhovor už mám napísaný .. len ja potrebujem niečo take aby to bolo aj vtipne ale nie zas trapne ani moc suchéé .. vies ja by som si to urobila podla seba len nejak začať musím
@zahadna92 podľa mňa sa ti just nepodarí byť vtipnou, keď to budeš plánovať ale ako chceš ak si vtipná, budeš vtipná, ak nie si, nezachránime ťa...sama vieš, čo tvojim spolužiakom, učiteľkám a rodičom príde vtipné
nehovorím ze za každu cenu chcem byť vtipná.. len proste ide o to ze dotyční ludia potrebuju čas na prípravu scénky.. a nechcem take rozprávať že čo pôjde jedno za druhym..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
proste som si akurát napísala na papier ako pôjde čo za sebou a hovorila som o tom, čo si na tom chceš plánovať?
@zahadna92 podľa mňa sa ti just nepodarí byť vtipnou, keď to budeš plánovať ale ako chceš ak si vtipná, budeš vtipná, ak nie si, nezachránime ťa...sama vieš, čo tvojim spolužiakom, učiteľkám a rodičom príde vtipné