monitoru sa vôbec neboj, vezmi si, koľko ľudí pred tebou ho urobilo okrem toho sa určite budete počas roku učiť na monitor a keby nie, urob to ako ja s externou maturitou - zožeň si staré verzie a podľa nich sa priprav alebo sa nechaj doučiť.
a bude to závisieť od konkrétnej školy. skús založiť novú diskusiu s menami tých škol a spýtaj sa, či niekto na jedno z nich nechodí, čo o nich ľudia počuli a tak.
chodím na cirkevné gymko..akože úplne odveci...mal som čisté jednotky len solovky z nabožka stále dvojky...a vďaka tomu, že sa to berie ako povinný predmet tak sa mi to berie aj do prihlášky na VŠ..a kvôli tým dvojkám ma nikdy nezoberú bez prijímačiek...takže...jednoznačne radšej štátne odporúčam
aj ja som sa monitoru bála..ale mali sme lahši ako predchádzajuce roky... .....ale tak držím ti palce....a neviem neviem..aj ja som na gympli.... asi štátne.... ... aaa kebyže sa mám rozhodnúť ešte raz..tak si možno gympel nevyberiem...,
co sa tyka gymka ci statne ci cirkevne... tak ako tu bolo spominane, zalezi presne od daneho gymka, ake ma ohlasy atd... mozem vam povedat ze poznam super total dokonale statne gymko, a taktiez super krasne no neopisatelne cirkevne gymko..... a taktiez poznam tazke a krute gymka ci statne alebo cirkevne...
takze je to stale presne na tom gymku na akom sa nachadzate..
co sa tyka studia.. tipujem ze v 14stich este asi tazko vies co chces v zivote robit.. na gymku mas vseobecne vzdelanie ktore ta pripravi na rozne typy vysokych skol.. cize do tych 18 rokov mas cas si premysliet co chces dalej a tak si mozes vybrat vysku aku chces... dobra priprava na medicinu napr.. nakoniec v 4tom rocniku si vyberas predmety z ktorych maturujes a to ti este viac pomoze na danu vysku...
kedze chces ist na gymko tak o technickych skolach nepisem.. co ta pripravia skor na technicke vysky... ALE nemusi to vzdy byt tak... gymkar moze ist na technicku vysku a clovek z technickej strednej moze ist na medicinu napr.. ale tam je uz problem trochu so studiom a hlavne dobehnutie tych predmetov co na technike neboli...
vyber si cirkevne gymka z tvojho okolia a aj statne gymka... sprav si prehlad od ludi alebo si zisti na internete ako to chodi na gymkach, ake su ich nazory na ne.. a tak sa rozhodnes..
ja som sa monitora nebála, vôbec, vlasne som bola mierne nervózna až keď som ho začala písať, vôbec som sa naň neučila... a inak na štátne by som určite išla...
@annia monitoru sa neboj aj ja som deviatačka a čaká ma monitor neako to musíme zvládnuť, veď je to ako opakovanie od piatej triedy... a ku gymnáziu, keď tam chceš ísť, tak choď, mňa nikdy gymnázium nelálako... a keďže chcem ísť na umeleckú školu, budem musieť na talentovky, tých sa trošku obávam... a držím ti palce, do monitoru ešte trochu času máme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a bude to závisieť od konkrétnej školy. skús založiť novú diskusiu s menami tých škol a spýtaj sa, či niekto na jedno z nich nechodí, čo o nich ľudia počuli a tak.
co sa tyka gymka ci statne ci cirkevne... tak ako tu bolo spominane, zalezi presne od daneho gymka, ake ma ohlasy atd... mozem vam povedat ze poznam super total dokonale statne gymko, a taktiez super krasne no neopisatelne cirkevne gymko..... a taktiez poznam tazke a krute gymka ci statne alebo cirkevne...
takze je to stale presne na tom gymku na akom sa nachadzate..
co sa tyka studia.. tipujem ze v 14stich este asi tazko vies co chces v zivote robit.. na gymku mas vseobecne vzdelanie ktore ta pripravi na rozne typy vysokych skol.. cize do tych 18 rokov mas cas si premysliet co chces dalej a tak si mozes vybrat vysku aku chces... dobra priprava na medicinu napr.. nakoniec v 4tom rocniku si vyberas predmety z ktorych maturujes a to ti este viac pomoze na danu vysku...
kedze chces ist na gymko tak o technickych skolach nepisem.. co ta pripravia skor na technicke vysky... ALE nemusi to vzdy byt tak... gymkar moze ist na technicku vysku a clovek z technickej strednej moze ist na medicinu napr.. ale tam je uz problem trochu so studiom a hlavne dobehnutie tych predmetov co na technike neboli...
vyber si cirkevne gymka z tvojho okolia a aj statne gymka... sprav si prehlad od ludi alebo si zisti na internete ako to chodi na gymkach, ake su ich nazory na ne.. a tak sa rozhodnes..
pohodicka
peace!
-Keby som aspoň vedela že budem v skupine s osobou ktorá to vie
A gymnazium určite žiadne.